Dream Residential House i Perth

Den næste bygning er en to lagret enkeltfamiliebolig, der samler 400 m2. Hjemmet blev bygget i 2009 på Rosser Street, Perth, 6159, Australien af ​​Paul Burnham, der brugte en forstæder stil. Denne bygning kan være et drømmehus for alle, dets forbløffende moderne design, der gør at nogen bliver forelsket i det, de er altid svært at imponere.

Det, du bemærker, er, at denne arkitektoniske juvel er omgivet af en smuk gård, der er forskudt i en amfiteaterform. I form af en halv pyramide er indgangen i huset lavet af nogle elegante trapper, som fører dig direkte til stuen. Den øvre butik er en næsten identisk kopi af den underordnede, men har også en balkon. Stuen er nok den mest imponerende del af huset. Det er et åbent rum, der også samler køkkenet, og som har en udgang, der tager dig direkte til hjemmeens vidunderlige terrasse. Glasvæggene kan glide og stuen bliver et åbent rum.

MoreINSPIRATION
  • Udvidet familiebolig i Bel-Air af Dream Project LA
  • Det minimalistiske hus Roces, vinderen af ​​boligbyggeri af året Award
  • Charmerende og elegant hus i Malmø

Stuen er stor og høj og med lidt hjælp fra glasvæggene giver du det indtryk, du er ude i det smukke landskab. Værelset er malet i pastellgrå, brun og fløde, så det har et meget stilfuldt design. Møblerne er også meget elegante og moderne. Badeværelset er også høj klasse udstyret, i en simpel, ikke opladet måde. Det er faktisk et dobbelt badeværelse med to håndvaske og et stort spejl, perfekt til en stor familie.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar