Hvordan drømme bliver boligstrukturer: Luksus Villa i Brasilien

Hvordan føles det at være den stolte ejer af en luksusvilla i Brasilien? Vi bør spørge den brasilianske tv-præsentator Alex Lerner, han nyder sit fascinerende hjem i Rio de Janeiro, da vi tager en virtuel tur gennem billeder af G + SG fotografia de arquitectura. Forestillet afStudio Arthur Casas (som du måske husker at bygge den fantastiske Baleia Condo boligkompleks) dette hjem blev bygget til at betjene ejeren med en behagelig, elegant og privat himmel.

Evergreen vegetation omgiver dette stykke af himlen prydet med cumaru træ og levende grønt. To værelser og to lejligheder til stuepige og gartner er placeret på lavere niveau. På tredje niveau viser master soveværelset indrammede panoramaer af havet ud over glasset.

Rene designlinjer og gulv til loft glidende glasplader gør det muligt for en moderne "shell" opdelt i sociale og private rum. Fra indersiden er alt åbent og indbydende - en fusion af indendørs og udendørs designet med yderste omhu. Den rummelige swimmingpool var en af ​​ejerens anmodninger. Stenen, der bruges til at opbygge denne luksusbrasilianske villa, har også samme farve som Kryngmuren i Jerusalem - dette var en speciel anmodning, der blev sat på spil på en moderne og attraktiv måde.

Spredt over 5.200 kvadratmeter, blev boligen oprettet på to niveauer med hovedindgangen placeret på andet niveau. Her strækker opholdsområdet ud til pooldækket og samler fantastiske panoramaer af omgivelserne. Der er mange steder, der udstråler en himmelsk følelse. Dette er en af ​​dem, er du enig?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar