Moderne Dagbade, der revolutionerer klassiske designs

Vidste du at sovesofa er forgængeren til sofaen? Det er absolut interessant i betragtning af at dagbede er en forholdsvis ny tilføjelse til moderne husstande. Hvem vidste, at sofaen faktisk udviklede sig fra dette uklare stykke? De egyptiske, græske, romerske og kinesiske civilisationer gav alle en stor betydning for dette særlige møbel. Den moderne daybed blev introduceret i perioden 1500-1600 i Frankrig, og det var de særlige designs, der påvirker meget af det, vi ser i dag. Du kan kigge efter designernes særlige forhold i de følgende eksempler på dagens dagbade.

Dette er blot et navn til Daybed, hvilket er en skabelse af københavnsbaserede producenter HANDVÄRK. Dens design er minimalistisk, og det glatte anilin læder giver et særligt attraktivt og slankt look. Andre polstring muligheder er også tilgængelige. Dagsengen tilbydes i læder, fløjl, uld og lærred af forskellige typer og farver.

Dagsengen, der er udformet af den norge-baserede Martin Høgh Olsen, deler samme generiske navn og har en simpel og skulpturel struktur. Stykket har to rammer, der vinkler indad fra to sider, og som holder toppen. En dobbeltsidet madras føjer komfort til dagsløjen, samtidig med at brugeren kan vende den over for at afsløre en anden farve. Derudover kan madrassen foldes i kompakt form og kan bruges som armlæn.

Sushi er en moderne daybed designet af Studio Joa Herrenknecht. Tanken bag det var at skabe et møbel, der ville være let at montere, ville have et fleksibelt design og kunne tjene som gæsteseng. Studiet forestillede dette som et møbler, der passer til dem, der bevæger sig rundt en masse, bare nyde fleksibilitet.

Med et minimalistisk og samtidig futuristisk design deler Timber Daybed ved Chmara Rosinke Studio et par elementer til fælles med japansk design og arkitektur. Den harmoni, der er etableret mellem de massive træblokke, der danner bunden og friformen, justerbare accentelementer, giver stykket en vis lethed og et særligt charisma.

Kulle Daybed designet af Stefanie Schissler opstod som et skoleprojekt. Dens boblende design er ikke kun interessant ud fra et æstetisk synspunkt, men det maksimerer også komfort og hygge af dette stykke. At være så hyggeligt, sødt og behageligt, kan daybed nemt integrere i mange forskellige decors.

Mød være Pop, en sovesofa designet af Giorgio Soressi til producent Erba Italia. Det har et mindeværdigt design takket være sin buede ryglæn med en form, der minder om en fan. Ryglænet fås i to versioner: tuftet eller glat. Dagsbjælkens stålramme er dækket af polyurethanskum, der igen er dækket af enten stof eller læder.

Alsidighed er nøgleordet, der bedst beskriver Night & Day daybed. Designet af Patricia Urquiola til Molteni & C, har dette stykke som alle de andre i denne samling en liggende ryg, der gør det muligt at blive endnu mere komfortabel. Elementerne i samlingen kan frit kombineres for at skabe forskellige kompositioner.

Det oprindelige design af Barcelonas sofa / dagseng, der nu er fremstillet af Knoll, blev oprettet i 1929 af Ludwig Miles van der Rohe. Dens design og sammensætning er rene, enkle og stilfulde. Stykket har udviklet sig gennem årene, men de vigtigste egenskaber, der beskriver det, var uændrede.

MoreINSPIRATION
  • Udendørs dagslys Lad dig nyde sommeren i komfort og stil
  • Classic Baroque møder moderne stil i POLART's Wild Designs
  • 5 Moderne Seng Designs til små soveværelser

Med en krombase og et slankt og minimalistisk design er flydagslejet skabt af Massino Rosa Fly til Dall 'Agnese let og slank og dermed det perfekte accentstykke til en afslappet og moderne stue, men også til soveværelser, kontorer og andre typer af mellemrum. Sædet har polyurethanskum af høj densitet, og ryglænet er polstret med gåsfjeder.

Livsklassesamlingen fra Italien Dream Design indeholder et rigtig smukt stykke hedder Cortona. Det er en moderne daybed med et minimalistisk og elegant design. Dens generøse dimensioner påvirker ikke dets slanke og slanke udseende. Faktisk kan du næsten ikke vide, at det måler 180 × 80. Ikke kun at dette er et meget komfortabelt møbel, men dets design er også alsidigt og giver det mulighed for at blive brugt i mange forskellige miljøer.

Designer Anita Johansen oprettet denne Daybed for Menu ved hjælp af klassiske nordiske materialer. Stykket er struktureret i to dele. Den ene er rammen af ​​asketræ. Det er tyndt, slankt og simpelt. Den anden del er den polstrede top, som giver sovesofaen et behageligt drag. Brug dette stykke på gangen, i venteværelset, stuen og hvor ellers du ønsker.

TK8 er en simpel sovesofa med et tidløst og elegant design. Dagsengen er skabt af Thomas Bo Kastholm for Carl Hansen & Søn, og passer fint i mange forskellige indstillinger, fra offentlige rum og venteværelser til hyggelige familieværelser og soveværelser.

Gianluigi Landoni designet 680-klassens dagbed til Vibieffe. Stykket er simpelt, men på samme tid meget velkendt. Dette fjerner imidlertid ikke sin unikke charme og skønhed. Dette er et møbel, der vil skille sig ud, ikke på grund af dets dramatiske design som helhed, men på grund af de subtile nuancer, der gør det specielt.

Sherman daybed fra Minotti er designet til at opfylde et stort udvalg af indretningsdesign behov og er perfekt til familieboliger. Det udstråler komfort, og det gør det ideelt til hyggelige læsning hjørner eller familieværelser. Den har en stærk og holdbar base, der ikke giver det et robust aspekt.

FK11 Senckenberg daybed blev designet af Ferdinand Kramer i 1952 og er stadig stilfuld og smuk i dag. Dens geometriske design gør det muligt at passe ind i de fleste moderne og moderne hjem. Nakkestøtten kan foldes ind i en rektangulær armlæn, hvilket øger dagsløns alsidighed.

Det meget suggestive navn på Waves daybed er den første anelse, der lader os vide, at dette er et specielt møbel. Dens design er meget skulpturelle og flydende og det gør det ukonventionelt på en stilfuld måde. Dagsengen er designet af Ernst & Jensen til fabrikanten Erik Jergensen og var påtænkt som et alsidigt stykke til brug i offentlige rum, formelle ventede områder, men også i hyggelige hjem.

Morfo er designet af Fabrizio Batoni til producent Esedra af Prospettive. Det er en del af en samling, der har samme navn og har et design, der er skulpturelt og organisk takket være både form og farve. Dagsengen er tilgængelig i en række læder- og stoftyper.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar