Ducale Køkken Design af Arrital Cucine

Jeg har lagt mange moderne køkkener her, nu vil jeg præsentere et klassisk design for dem, der ønsker en speciel atmosfære i køkkenet. Ducale Køkken Design af Arrital Cucine er kendetegnet ved delikate farver og glatte linjer og kan være en værdig rival af ethvert moderne køkken. Alligevel kan jeg lide dette køkken, jeg kan godt lide det elegante design. Dette køkken er malet i lyseblå og er accessorized med hvide møbler, der passer perfekt til værelset.

Det er et meget feminint køkken design, og du har en følelse af "hjemme", når du ser det. Alt er praktisk placeret inden for rækkevidde og i klart syn samtidig, så du behøver kun at strække armen for at få det, du har brug for. Dette køkken er kendetegnet ved mange hylder og gennemsigtige vinduer i modsætning til de fleste moderne køkkendesigner, der gemmer alt og holder alle redskaber ude af syne, i lukkede skuffer.

MoreINSPIRATION
  • Skjul dit køkken i ren synsvinkel med den smarte design af i29 Arkitekter
  • Milly køkkenet fra Stosa Cucine
  • Trendy moderne køkken fra Aster Cucine

Jeg ærligt lide dette design meget mere, fordi det er varmere og mere hyggeligt og giver dig en følelse af ro og lykke, som om du lige har indtastet moderkøkken lige før påske, når hun har travlt med at lave mad til alle godbidder.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar