Nederlandske svingbord

Møbler har altid været genstand for inovations.We har forsøgt sammen med mange år at gøre det så funktionelt som muligt og også for at gøre det helt perfekt til vores hjem. Vi har malet det for at matche vores smag eller indretningen. Ved at acceptere nogle få mindre ændringer i form og design giver vi mulighed for at indlejre møbler. Inovation bestod altid i at tilføje nye materialer eller til at bygge det helt ud af nye materialer.

Dette indtil nu, fordi Marleen Jansen skabte et interessant bord. Med dette ændrede hun ansigtet med at sidde og spise. Hvad fik hende til at tænke på dette og under hvilke omstændigheder ideen opstod i hendes tanker, ved vi ikke, hvad vi ved er, at ingen har mulighed for at forlade bordet under middagen. Dette nye projekt kombinerer to elementer: en kombination af en swing og en vippe og et simpelt stort træbord.

MoreINSPIRATION
  • Funny Swing Table
  • Swingbordet fra Duffy London
  • Unikke Butterfly Coffee Table

Kombinationen kan betragtes med masser af interesse af børn eller teenager, for hvilke at spise eller få dem til at spise er en udfordring, men ikke for ældre eller andre personer over 20 år. Så sjovt som nogle mennesker må ting er det jeg tror på den egentlige spiseproces er ikke så let. Du bliver nødt til at mantain ballade hele tiden, og simple opgaver som at nå ud en plade eller et glas vil forstyrre den anden, der sidder på bordet.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar