Dynamisk duplex i en historisk Madrid bygning

Det er altid interessant at se på lejligheder, der ligger i historiske bygninger. De har et bestemt udseende, der gør dem unikke. Dette duplex er beliggende i det centrale Madrid, i det kulturelle og litterære centrum af hovedstaden.

Bygningen, hvor denne dupleks ligger, daterer sig tilbage til 1890, og det var oprindeligt en bordel med navnet La Petit Venice. Denne særlige duplex lejlighed er blevet fuldstændig renoveret af arkitektfirmaet James Benavides. Dupleksens nuværende tilstand har en eklektisk indretning.

Der er en vis dynamik i dette indretnings indretning, dels på grund af de forskellige typer materialer, der anvendes som træ, akryl, jern eller stok. Der er også involveret alle slags teksturer, og farverne tilføjer virkelig en unik gnist til indretningen.

MoreINSPIRATION
  • Stenmure og elegante egenskaber i en duplex fra en historisk Panama bygning
  • Renoveret duplex lejlighed i Madrid
  • Utrolig Duplex lejlighed i Central Madrid

For at harmonisk kombinere alt, er væggene og lofterne blevet malet hvidt. På den måde er det som et blankt lærred, der kan ændres efter ejerens præferencer og behov. Under renoveringsprocessen er nogle af de oprindelige egenskaber blevet bevaret, såsom døre, vinduer og træbjælker.

Trægulve var umulige at genvinde og blev erstattet af en industriel olieret eg parket. Moderne tilføjelser er også synlige, for det meste i små dekorationer og inventar som lamperne med de små og farverige detaljer. {Fundet på micasa}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar