Dynamisk boligprojekt defineret ved betonkonstruktion

Nico van der Meulen Arkitekter, baseret i Sydafrikas storby - Johannesburg - blev pålagt at afspejle den skønne moderne arkitektur i strukturen af ​​en eksisterende sydafrikansk bopæl. House The blev et projekt med omfattende renoveringer, der skabte en opdateret udgave af huset, der består af stålkonstruktion og betongrammer, der anvendes af arkitekterne på andre projekter. Ejeren så denne smukke tilstødende af menneskeskabte kræfter udforme andre boliger og ønskede at deltage i denne tendens. Vandfunktioner og lys mødes i en surrealistisk arkitektur og landskabsdesign, og interiører forestillet af M Square Lifestyle Nødvendigheder fange løftet om en levende og dynamisk livsstil. Grøn accenter og skarpe design linjer skaber den perfekte baggrund for et fantastisk socialt / familieliv.

Arkitekterne forklarer transformationen: "Det nye design blev opnået ved at fjerne de fleste af de indre vægge i stueetagen og tilføje en porte cochere og en ny Lanai med en uendelig kant pool. Den imponerende Porte Cochere er suspenderet fra en halvcirkelformet stråle understøttet af halvevæggen og en stor søjle og overføringsstråle over poolen. Elementet af vand blev tilføjet i designet med en koi dam til den nordlige side af den eksisterende lounge, med glasstøbestene, der førte til en ny pivoted glasdør. Et lille vandfald ved hoveddøren tilføjer den indbydende lyd af vandet, mens et stort vandark er synligt gennem en udskæring i den massive rustede stålvæg, der bisekterer det moderne sydafrikanske hus for at skabe et privat poolområde.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar