Påskebunny og kyllingelys

Jeg elsker de to vigtigste religiøse helligdage i løbet af året - påske og jul, fordi de er specielle og normalt er det grunden til, at alle familiemedlemmer samles og har det godt sammen. Og jeg kan også godt lide at forberede huset til ferien. Så jeg forsøger at finde noget særligt hver påske for at gøre mit hjem både indbydende og originalt. Så jeg surfer på internettet, og jeg fandt disse søde små stearinlys i form af Påske Kaniner og gule kyllinger.

MoreINSPIRATION
  • 2 påskehøns håndklæder
  • Kaniner og kyllinger og æg, Oh My! (20 måder at forberede din påske tabel)
  • 5 Easy Easter Day Decor Ideas

De er så smukke og delikate, og de gør atmosfæren hyggelig og behagelig, sjov og glad. Den er også fuld af symbolik, da påskebunny er påskeversionen af ​​julemanden og hønsene er meget tæt forbundet med æggene, som også er meget vigtige for påske. Disse stearinlys er meget detaljerede, og de opnås ved at hælde den varme voks i formen og derefter lade den blive kold og fast.

Fabrikanterne sørger for, at de har den rigtige farve, så påskebunnieslysene er brune og kyllingens lys er gule, så de er ikke så klart lys. Du kan bruge dem som fine dekorationer til påske måltidet, og dine gæster vil elske din ide. Bunny candle kan købes til $ 14 og kyllingen en til $ 6.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar