Tjek disse 4 enkle køkkenopgraderinger, du kan gøre i en weekend

Har dit køkken brug for et nyt udseende? Vores køkkenopgraderinger er lige hvad du har brug for. Billede: Caesarstone

Head's up, husejere: En nylig undersøgelse fra Remodeling Magazine delte nogle uventede nyheder om populære forbedringer af hjemmet. Det viste sig, at køkkenremodeller ikke giver samme afkast af investeringer, som de plejede at. Med det for øje foreslår vi, at i stedet for at bruge dine penge på helt at omsætte rummet, vælge nogle få, kan klare opgraderinger af køkkenet være en bedre indsats.

Så vidt som projekter giver mening, har vi fået dig dækket. Nedenfor er en liste over fire opgraderinger, der kan gennemføres i en weekend eller mindre. Læs dem over og tackle dem en efter en. Når du er færdig, vil dit køkken få et helt nyt udseende for en brøkdel af prisen.

Bliv trendy med nogle skarpt malet frysere. Billede: J NORD WOLFE General Contracting Inc.

Mal dine køkkenskabe

Har det været lidt tid siden dit køkken er blevet opdateret? Er finishen på dine kabinetter en "blast fra fortiden"? Er du begyndt at lægge mærke til et par nicks og chips? I så fald kan det være på tide at opfriske skabet med et nyt lag maling. Mens neutrale nuancer altid er inde, overvej at tage tingene et skridt videre og omfavne 2018s dristige, totonede kabinetrends.

Nøglen til at trække dette projekt ud hurtigt er organisationen. Ved starten skal du mærke dine døre og skuffer med tilsvarende tal, så du ved præcis, hvor de tilhører. Derefter fjernes dem, rengør dem for at fjerne snavs, sandet af den nuværende finish, og pakk med et par strøer hver af hurtigtørrende primer og maling.

Lys op med forskellige hardware. Billede: Liz Schupanitz Designs

Skift hardware ud

Hvis maleri kabinetterne er for stort af et job at tackle i øjeblikket, giv dine eksisterende en opdatering ved at bytte hardware ud. Fokus på at vælge en moderne finish og form til det nye sæt. Mens man kan argumentere for, at guld gør et comeback, kan du virkelig ikke gå galt med en minimalistisk indstilling i enten krom eller børstet nikkel.

Arbejdsmæssigt er dette job ret simpelt. Når du har købt din nye hardware, skal du fjerne de gamle med en skruetrækker. Døm om de eksisterende huller i dine kabinetter vil fungere med placeringen af ​​dit nye valg og fyld unødvendige med matchende kitt. Derefter skal du bore nye huller efter behov, inden du skruer den nye hardware på plads.

Lag i et par vedhængslys. Billede: Dillon Kyle Architects (DKA)

Tilføj vedhæng belysning

Vi har talt før om vigtigheden af ​​belægningsbelysning, men det er især vigtigt i et køkken. Når du arbejder med knive, skal du se præcis, hvad du laver, og at tilføje et par vedhængslys i blandingen er en funktionel og stilfuld måde at få det til at ske.

De fleste vedhængsbelysninger leveres med monteringssæt, der giver dem mulighed for nemt at tage plads til eksisterende armaturer. Start processen ved at slukke for den passende bryder. Skru derefter dækslet på din eksisterende armatur og afbryd ledningerne, før du fjerner armaturet selv. Følg derefter de instruktioner, der følger med monteringssættet til dit nye vedhængslys for at sikre det korrekt.

Opdater dit look med en ny backsplash. Billede: Laurie Battersby

Opret en ny backsplash

Din backsplash er uden tvivl den største stil erklæring i dit køkken. Dette element i dit design er lidt mere æstetisk fokuseret end funktionelt, så du får mulighed for at blive mere kreativ her. Med det i tankerne, hvis det har været et stykke tid siden du har ombygget dit køkken, kan det være på tide at opdatere din backsplash og heldigvis behøver du ikke at ansætte en entreprenør for at få det af.

Disse dage kan skræl-kits købes hos enhver boligforbedringsbutik. Nøglen til dette projekt er planlægning. Mål det område, du vil transformere, før du handler, så du køber den korrekte mængde af produktet. Når du kommer hjem, skal du lægge stykkerne, før du begynder at arbejde med dit klæbemiddel, så du har en ide om de justeringer, der skal gøres for at de passer korrekt.

Brug disse køkkenopgraderinger til at give dit interiør en makeover. Billede: Orchid Newton ltd

Tendenser viser, at i 2018, er fuld køkken remodels måske ikke vejen at gå. Det kan snarere gøre mere økonomisk mening at investere i et par køkkenopgraderinger, der vil give dit eksisterende rum et nyt udseende. Med det i tankerne har vi tilsluttet dig fire nemme opgraderinger, der kun tager en weekend at trække af. Husk på, hvornår du er klar til at give dit rum et nyt udseende.

Hvad synes du om disse nemme køkkenopgraderinger? Vil du tilføje dem til din to-do liste? Del dine tanker med os i kommentarerne.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar