5 nemme projekter, du kan klare over arbejdsdagen weekend

Forebyggende vedligeholdelse denne Labor Day weekend kan sikre dit hjem og familie er klar til vinter. Billede: Ward Young Arkitektur og Planlægning

Labor Day weekend signalerer slutningen af ​​sommeren, så det er den perfekte tid til at tage sig af et par stykker i dit hjem. En ounce af forebyggelse er værd at et pund af helbredelse. Gary Findley, CEO for Restoration 1 og bluefrog Plumbing + Drain, beskriver fem relativt enkle og billige hjem vedligeholdelsesprojekter, som du kan færdiggøre i løbet af Labor Day weekend.

Tæppede tagrendere kan beskadige dit hjem. Billede: Gutter Hjelm af MN

Rengør risten

"Gutterne på dit hjem kan fyldes med blade, pinde og andet snavs. Over tid, hvis det ikke bliver rengjort regelmæssigt, kan affaldet forhindre gutters i at gøre deres arbejde - slutter med potentiel vandskade på det indre eller udvendige dit hjem, "siger Findley. "Tæppede tagrender kan også føre til skimmel og skabe et hjem for uønskede skadedyr og gnavere." Han anbefaler at rense dine tagrender hver fjerde måned afhængigt af hvor du bor, og hvor mange træer der er i din gård.

En arbejdsrøgalarm kunne redde dit liv. Billede: First Alert / BRK Brands

Kontroller røgalarmerne

"Checking your smoke alarm kan være så simpelt som at bare skifte batterier for at sikre alarmen er klar til enhver opvarmet situation - og sørg for at teste det," siger Findley. Ifølge National Fire Protection Association, er der en hjemstruktur brand hver 90 sekunder. Også Consumer Product Safety Commission rapporterer, at to tredjedele af dødsfald i hjemmet forekommer i boliger uden røgalarmer eller ingen røgalarmer. "Brande kan forekomme på forskellige måder i ethvert rum i dit hjem. En røgalarm er afgørende for tidlig påvisning af brand, "siger Findley. "Røgalarmer skal installeres på hver etage i hjemmet, udenfor sovesofaer og i soveværelser."

Hold din beredskabssæt tæt på hånden. Billede: Det organiserede hjem

Sæt sammen en storm nødsituation kit

"Med orkanen sæson på os, er det nu den perfekte tid til at afsætte vigtige ressourcer og sammensætte enberedskab kit i tilfælde af en naturkatastrofe, siger Findley. "Deres forberedelseskit bør bestå af basale forsyninger som vand, ikke-fordærvelige fødevarer, lommelygte, førstehjælpskasse, personlige dokumenter osv." Men han siger også, at du også bør overveje, hvad dine familiemedlemmer måske har brug for, som spil til børn og kæledyr forsyninger.

Selv små lækager kan være dyre. Billede: Carey's Custom Woodworking

Undersøg husholdningsapparaterne

"Et lækker apparat kan forårsage alvorlig vandskade på dit hjem. Tag dig tid til at se over dine apparater for at sikre, at de er i topform, "finder Findley. Dette omfatter dit køleskab, AC-enhed, vandvarmer mv. "Ifølge Dome Home Automation er den gennemsnitlige vandskadekrav $ 6,965. Og det er ikke svært at tro, hvis du overvejer at omkring 250 gallons vand kan gå tabt på en enkelt dag fra en 1/8 inch crack i et rør. "Findley anbefaler regelmæssig inspektion, udskiftning af slanger og afslutning af vandet, når du læg mærke til en lækage. "Du skal også lære alle i din husstand hvordan lukke vandet i tilfælde af en nødsituation," råder han.

Vandtrykket kan være for lavt eller for højt. Billede: Vægge og gulve

Kontroller vandtrykket

Hvis vandtrykket er for højt, siger Findley, at vandet kan beskadige dine rør over en periode. "De fleste mennesker tænker kun på at kontrollere trykket, hvis det virker lavt, men højt vandtryk kan skade dit vandvarmer, vandhaner, apparater og endda dine vaskeslanger - og det kan resultere i oversvømmelse af dit hjem." Han siger, at du kan teste din vandtryk ved anvendelse af en trykmåler. "Hvis det er for højt, kan du installere en vandtryksregulator på vandforsyningen for at sikre, at maksimumstrømmen er 75 psi." Hvis det er for lavt, siger han, at du enten kan inspicere regulatoren for at foretage justeringer eller installere en vandtryksforstærker , som vil forbedre vandstrømmen.

Er der andre projekter, du gerne vil gennemføre i løbet af Labor Day weekend?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar