Vanity Organizer Ideer og Styling Teknikker til dit personlige rum

Uanset om din forfængelighed er bygget lige inde i dit luksuriøse, master badeværelse eller du har hugget ud en krog i dit soveværelse, hvor du har nestle dit forfængelighed skrivebord og afføring, har du brug for nogle inspirerende, når det kommer til at rydde op i rummet. Lad os se på, hvordan du gør dette sted personlig og helt selv uden at give det kaos, der kan forbruge området. Tips, tricks og forfængelighed organisator ideer kan alle findes nedenfor!

Chic bakker

Nogle gange kan bare en smuk og moderne bakke hjælpe dig med at organisere alle dine forfængelighedskrav. Alt er i armens rækkevidde, og det er ikke ringet op i bordpladen eller bordet.

Hold det hjemlig

Hvis din forfængelighed er fundet inde i dit soveværelse, så skab en hyggelig følelse af dets arrangementer. Forlad nødvendigheder inde i skuffen og få billeder og blomster ud på skærmen. {Fundet på briandittmardesign}.

Vintage Modernisme

Brug din forfængelighed som et stykke af dit soveværelses overordnede transformation. Lygterne balancerer stykket, der gør det til at føle, at det er mere end blot et sted at gøre din makeup, men også en integreret del af rummets udseende. {Fundet på terracottadesignbuild}.

Romance Works

Hvis du er inspireret af forfængelighed, der er fyldt med vintage smag og victoriansk stil, så gå til det! Lys, perler og rosenrøde farver kan alle tilføjes for at hjælpe med din vision.

En knockout stol

Personlige detaljer og detaljer er vigtige, når du opretter et funktionelt rum, men også en, du elsker. Og du vil elske dit forfængelighed område så meget mere, hvis du tilføjer en knockout stol til dens decorum. {Fundet på michaelgreenberg}.

Tilføjet hyldning

Vi elsker ideen om at have tilføjet hylder omkring din makeup forfængelighed af en række grunde, og to store er helt oplagte: organisation og stil - selvfølgelig! Brug den til at tilføje din specialdosis af personliggørelse, men også som et middel til ekstra opbevaring. {Fundet på styleathome}.

Hårkroge

Du vil måske tænke på at tilføje nogle kroge til din forfængelighed station også. Uanset om det er på siden af ​​skrivebordet, under nogle hylder eller på væggen lige foran din, får du dit hårtørrer, curling stænger og lignende op af gulvet, kan det være ret nyttigt.

Skuffeopbevaring

Hvis du er rigtig heldig, så vil du være i stand til at have disse magiske, skuffe arrangører installeret. Rydning af bordpladerne bliver øjeblikkeligt lettere at rengøre og opdele.

Motivering

Dette er et fantastisk sted at tilføje nogle daglige motivationer eller mantraer. Tilføj noget, der inspirerer dig, taler til dig eller får dig til at føle dig bedre. Det er bare en anden god måde at personliggøre!

Smykker Bits

MoreINSPIRATION
  • 10 tips til perfekt dobbelt vanity styling
  • 39 Makeup Opbevaring Ideer, der vil have både badeværelse og forfængelighed Tidier
  • Modern Bay Window Styling Ideas

Din forfængelighed er også et sted at holde dine mest brugte smykker eller yndlingsstykker. Vis dem på en måde, der sætter en scene og tilstedeværelse, for når du ikke bærer dem, bliver de en del af indretningen.

Revamp Møbler

En måde at style din forfængelighed på i noget helt unikt er at nix skrivebordet eller bordpladen alt sammen og brug en funky kommode i stedet. Det tilføjer helt sikkert moderne appel og pizzazz. {Found on theeverygirl}.

Store kurve

Kurve kan virkelig hjælpe med din organisation også, og tilføje lidt tekstur til rummet også. Brug dem til at holde håndklæder og lignende - eller selvfølgelig kan du gå med mindre på toppen af ​​tællerne for mindre fornødenheder.

Galleri væg

Oprettelse af et galleri væg bag din forfængelighed i soveværelset er heller ikke en langt hentet idé. Det gør stedet et fokus i rummet og giver inspiration og personalisering også.

Under hylde

Hvis du er rigtig heldig, kan du bruge nogle hylder under forfængelighed i badeværelset. Dette giver en super moderne og trendy tage på master badeværelse tradition, men også hjælp med organisationen også.

Minimalistisk Vision

Du behøver ikke meget at lave en erklæring. Bare tjek denne forfængelighed skabt med en smuk og slank minimalistisk vision i tankerne - og det er så nemt at genskabe lige i dit eget hjem.

Makeup Dividers

En klassisk og nem måde at organisere toppen af ​​dine forfængelighed områder er at bruge makeup bakker og dividere. På den måde er der et sted for alt hvad du behøver. Vi elsker akryl dem mest, da de går godt med en række stil temaer.

Spejle er vigtige

Dit valg af et spejl er lige så vigtigt som du afføring. Det kan gøre eller ødelægge din forfængelighed område og hjælpe med at omdanne rummet til noget så meget mere, end hvad det rent faktisk bruges til.

Enkelhed er nøgle

Når du klargør dit forfængelighedstabellen, skal du prøve at ikke tilføje for mange nakkeknopper og indretningstykker til bunken, men gå i stedet for et rent rum. Dette vil ikke kun hjælpe, når du bruger den funktionelle side af forfængelighed, men også den overordnede følelse af rummet.

Tilføj farve

Selv hvis din forfængelighed er fundet inde i dit badeværelse, betyder det ikke, at du ikke kan tilføje nogle tilpasninger til blandingen. Brug dine bakker til arrangøren, men brug en farve og funky form til styling. Og nogle friske, rosey kronblade vil også hjælpe! {Found on kyleknightdesign}.

Glas & Hvid

En smuk stylingsteknik er at gå med det grundlæggende.Simple hvide og glasbeholdere gør det nemt at organisere og adskille, men også give en feminin og moderne følelse til rummet.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar