Den eklektiske Casa Cor Design-en kombination af fedte farver og usædvanlige accent detaljer

Dette er det indretning, som Rafael Simonazzi skabte til Casa Cor i 2013. Han besluttede at bruge en kombination af dristige farver og ikoniske stykker for at fremhæve de seneste trends i møbler og design. Rummet til designeren var et loft med en stor stueetage og et træ mezzanin niveau. Han ønskede at bruge slående skulpturelle elementer for at få rummet til at skille sig ud. Et af disse elementer er den webbed-skærm, der deler det primære boligareal.

Webskærmen skulle være min favorit detalje her, men det er absolut ikke den eneste usædvanlige. I stuen er der en stor træskulptur lavet af hvidmalet træ. Den er placeret i midten af ​​rummet, og det er funktionen at understøtte loftet.

Samlet set er opholdsstuen et hyggeligt sted med en neutral farvepalet og økologiske former. Et af de mest interessante møbler her er spisebordet, der også fordobles som et biljardbord.

MoreINSPIRATION
  • Kompakt Bachelor Pad Fanger alle de rigtige detaljer i et eklektisk design
  • Fede farver kombineret fagligt i et muntert hjem i London
  • Eklektisk Sao Paulo Residence med indbydende accent detaljer

Som du kan se, er stueetagen det levende område, der indeholder et opholdsområde, spiseplads og stuen. Mezzanin niveau er et studie / kontor rum. Det har en eksotisk følelse. En væg er dækket af en gulv til loft hylde med farverige rektangulære moduler. Skrivebordet er faktisk et rustfrit stål og glasbord og det; s suppleret med kontrastfyldte sæder på hver side. Farvefulde tæpper med geometriske mønstre tilføjer dynamik til rummet.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar