New Eclectic Hostel i Porto tilskynder rejsende 'interaktion

Yaroslav Galant samarbejdet med indretningsarkitekt Ilona Galant til udformningen af ​​"Nice Way Hostel Porto", I det nordlige Portugal. Den pulserende rejsende er beliggende i en smuk gammel bygning på Avenida dos Aliados. Vandrerhjemmet omfatter 32 værelser, der er fordelt på tre etager.

Den sociale kerne af vandrerhjemmet er en generøs størrelse stue, designet i en eklektisk stil. Indflydelsen af ​​tre vigtige aspekter skaber grundlaget for designet: komfort, multifunktionalitet og kosmopolitisme. Takket være en åben grundplan har boligareal reception, bar, køkken og spisestue. Der er også tilstødende arbejds- og loungeområder.

Det store udvalg af farver og teksturer bidrager til en stærk dynamik. Alle indretningsprodukter, møbler og det meste af belysningen er lavet individuelt på Yaroslav Galant. Naturlig belysning kommer ind gennem vinduerne langs forvæggen og spredes lys helt til bagsiden af ​​det sociale område.

Med inspiration fra forskellige stilarter og naturlige materialer har designteamet opnået en venlig atmosfære med en fortryllet følelse af stil. Unge der rejser her har alt, hvad de behøver for at hvile, kommunikere og slappe af. [Oplysninger givet via e-mail af Yaroslav Galant; Fotografi af Luis Azevedo]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar