Eklektisk Penthouse i Belgien afslører overraskelser i hvert værelse

Denne eklektiske penthouse i Gent, Belgien, blev designet af kreativt bureauDIFT. Den fire-værelses lejlighed, kaldet WATT, havde været ledig kontorlokaler på øverste etage i en treetagers bygning.

Dets interiør kombinerer vintage og moderne elementer. I stuen tager en modulbaseret sofa centret. Originale stole - herunder en suspenderet fra loftet - blev placeret rundt om det og skabte en eklektisk blanding af stilarter.

I køkkenet tilføjer industrielle påvirkninger en kommerciel følelse af rummet. Hvert soveværelse har sin egen veldefinerede personlighed, med store vinduer tegner naturligt lys inde og tilbyder omfattende udsigt over byen.

Fra vægdekaler og skulpturelle elementer til interessante dekorative accenter og belysning er denne eklektiske penthouse fuld af overraskelser. Hvilke designelementer kan du lide mest? [Fotografi af ROS]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar