Miljøvenlige træbordsdesign - DIY projekter til kreative sind

Det er vigtigt at have et behageligt arbejdsmiljø, uanset om det er hjemme eller et andet sted. I tilfælde af et hjemmekontor er det bedste, at du kommer til at designe den som du vil have. Du kan endda komme med dine egne designs til møblerne. Vi har valgt fem kreative DIY projekter, der kan vise dig, hvordan du opbygger dit eget træbord. Det er ikke bare enkle og geniale designs, men også vidunderlige miljøvenlige alternativer.

Rå og enkle hjørne skrivebord.

Hvis du er den type person, der foretrækker enkle møbler med ufærdige og un-tweaked detaljer, end dette DIY projekt bør være lige ting for dig. Den største del om sådanne møbler stykker er, at de er meget nemme at lave og ikke kræver mange materialer. For eksempel omfatter de nødvendige forsyninger til dette hjørnebord 40 'af 2 × 6 indramningstræ skåret i otte 5'-stykker, et 4'1 × 2 egetræstykke, fire 2,5 mendingplader, 48 1' 'skruer, 10 2' ' traditionelle træskruer, fire ben, lavglans polyurethan og noget trælim.

Start med at forene de fire 5'-rammebestandige træstykker, og sæt derefter to mendingplader ca. 2 m fra hver kant. Fastgør to flere mendingplader til den anden side. Gør det samme for de resterende fire stykker. Vedhæft benene, og dit hjørne skrivebord er stort set komplet. {Fundet på abeautifulmess}.

Enkelt træbord, der skjuler dine ledninger.

En af de mest irriterende dele om ethvert skrivebord er ikke strengt relateret til selve designet men til gadgets og alle de ting, du placerer på skrivebordet og bruger mens du arbejder der. Vi taler om alle kabler og ledninger, der ofte bliver sammenbrudt, og det ender med at skabe et rod bag skrivebordet. Det er svært at holde dem alle organiseret, især når de ikke er der permanent.

Det er derfor, dette særlige skrivebord virker som en vidunderlig løsning på dette problem. Dette skrivebord har en top sammensat af flere træstykker foret side om side med små huller imellem dem. Skrivebordet har også en lille plads under denne overflade, som kan bruges til at skjule alle ledninger og kabler. Skrivebordet og de små wiregutters giver dig mulighed for at skjule enhver form for ledning fra selve objektet, og det handler om smart positionering. {Found on johnnydoes}.

Multimedie skrivebord bygget fra bunden.

Det gode ved at opbygge dit eget skrivebord til dit hjemmekontor er, at du vælger design og dimensioner, så det passer perfekt i lokalet. Du behøver ikke engang at have specialiseret viden om møbelbygning, og en endnu bedre fordel behøver du ikke engang mange værktøjer eller materialer. At bygge dit eget skrivebord er enklere end nogensinde, når alt du skal gøre er at sammensætte en flad overflade og nogle ben.

MoreINSPIRATION
  • 4 enkle DIY måder at udarbejde et træbord til hjemmekontoret
  • Moderne Industrielt Træ Skrivebord
  • 5 Simple Desk Designs Du kan sammensætte af dig selv

Så alt hvad du skal gøre er at vælge din favorit bordplade og dine yndlingsben, tag dem hjem og læg stykkerne sammen. Hvis du føler dig ekstra talentfulde, kan du også tilføje alle former for hemmelige rum og funktioner, skjule alle ledninger og komme med et slankt og genialt brugerdefineret design til skrivebordet. For det skal du bruge noget ekstra træ, så vælg den type du kan lide og kom til arbejde. {Fundet på apartmenttherapy}.

Minimalistisk DIY skrivebord med et åbent topblad.

Dette er et andet eksempel med en DIY desk med fokus på at skjule alle kabler og ledninger for en pæn og behagelig arbejdserfaring. Som du kan se, har skrivebordet et meget simpelt design. Det minimalistiske udseende giver det et moderne udtryk. Men det bedste ved dette skrivebord har at gøre med dets funktionalitet.

Hovedmålet her er at få alle ledninger og kabler ude af syne. På denne måde, hvis du ikke ser dem, vil de ikke irritere dig. For at gøre noget lignende kan du bruge rammen fra et gammelt skrivebord og foretage nogle justeringer. Du kan tilføje en bordplade på skrivebordet og oprette kupéerne. Det åbne øverste blad har i dette tilfælde to huller, en til strømkabel og den anden til periferien. I rummet nedenunder kan du skjule din bærbare computer og alt andet og få et rent arbejdsområde. {Fundet på Lifehacker}.

Wooden pallet skrivebord.

I dag har vi fokuseret mere på miljøvenlige DIY projekter, og som du kan se, er alt, der præsenteres indtil videre, enkle projekter fremstillet af gamle og genbrugte materialer. Men denne sidste er den mest suggestive for, hvad vi forsøger at udtrykke. Det er et skrivebord lavet af træpaller. Som vi gentagne gange har sagt, er pallerne gode til at bygge næsten alt, og skriveborde er nogle af de nemmeste projekter.

Dette særlige kontor har trappe, reception, arbejdsstationer, konferencebord og nogle andre stykker, alle lavet af paller. Skrivebordet og borde er toppet med hærdet glas. At bygge noget lignende er faktisk meget nemt. Du skal bare finde nogle træpaller og ideerne vil helt sikkert komme. Du kan tage flere paller og stable dem sammen, indtil du når de perfekte højder, eller du kan tilføje ben og lave en anden type skrivebord. Du kan også oprette opbevaringsskabe lavet af paller.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar