Edwardian Home i London Gets Contemporary Addition

Andy Martin Arkitekturafsluttet redesignet af dette edwardianske hjem i West London. Arkitekterne bevarede den oprindelige bygnings storhed og tilføjede en moderne udvidelse.

"Det blev besluttet at dele huset i to, med de private områder begrænset til de oprindelige øvre niveauer og de offentlige områder til den nye bagtilsætning. Det var vigtigt, at to områder var tydeligt adskilt og kunne ses, når de kom ind i huset, "sagde arkitekterne.

"Den moderne tilsætning er både rumligt og materielt meget anderledes," sagde arkitekterne. "Denne nye plads åbner frit for synspunkterne - i dette tilfælde en enorm engelsk have. Den bageste tilsætning blev brudt ned i gentagne vertikale fragmenter for at holde det visuelt lys, ligesom en elegant skur bygget af store Douglas gran sektioner. "

En hvid trappe spiraler fra stuen til anden sal; en mere traditionel trappe fører til tredje sal. Slående vedhængsbelysning suspenderet fra loftet mindsker omfanget af det sociale område. På trods af det moderne design bevarer de fleste af de indvendige bygninger bygningens oprindelige karakter. [Billeder høflighed af Andy Martin Architecture]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar