Egg Tub af Rexa Design

Æggebaret af det italienske firma Rexa har rene linjer og en minimalistisk komplement til ethvert moderne badeværelse. Den pletfri hvide karbad har integreret en hylde, ideel til opbevaring af din potions og lotion, håndklæder, bøger eller badeværelsestilbehør i dine yndlingsfarver for at gøre dit badeværelse pop. Også hvis du vil have anden farve end hvid, kan du vælge mellem en række farver og overflader for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit rum.

MoreINSPIRATION
  • Opus Moderne Badeværelses Ensemble af Rexa
  • Blebleu Large Whirlpool Badekar af Thais Art
  • Firma Cotton Chunky Bath Rug

Karret er ikke ligefrem ægformet. Det er mere som et halvt æg placeret vandret. Men alligevel ligner kurverne ægets form meget godt. Jeg antager, at det skal være meget et meget behageligt stykke, forudsat af størrelse og venlig form. Det er det perfekte miljø for dig at tage et dejligt langt og afslappende bad for at glemme alle problemerne, selvom det kun er et par minutter.

En meget genial funktion, der gør dette badekar skiller sig ud, er lagerpladsen indarbejdet i designet. Det giver dig mulighed for at gemme dine lotioner, hårprodukter og denne slags ting. Men ikke bare det, du kan endda bruge det til også at lagre andre ting, ikke kun hygiejneprodukter. Du kunne have nogle bøger eller magasiner derinde, bare hvis du måske vil læse noget i badeværelset. Det er klogt og praktisk.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar