Uddybet metamorfose af en industriel lokalitet: SKY CLUB i Rumænien

Uddybet metamorfose af en industriel lokalitet: SKY CLUB i Rumænien
Uddybet metamorfose af en industriel lokalitet: SKY CLUB i Rumænien
Anonim

På ekko af den borgerlige livsstil og sociale tendenser i Rumæniens hovedstad Sky Club af Live Concept i Ploiesti, Rumænien, belyser de multifunktionelle, minimalistiske og fusionsudviklinger i høj- og middelklasseklassen. Beliggende midt i et fritidskompleks blev det besluttet at udvikle en struktur, hvis form og funktionalitet ville udnytte sit miljø gennem den omhyggelige metamorfose af en tidligere eksisterende industribygning.

Således var det nødvendigt at konstruere forlængelsen i form af en letvægtsmodulær metal- og glasstruktur for at opnå tårnets funktionalitetstrykelementer såsom: et indtrækbart tag og folde 36mX4m rammefrit glasfasade, der førte til fritiden center pool.

Kernidéen for indretningen har sin oprindelse i det legende "doodling", der er gjort i vores kontorer. I en brainstormingssession om retningen af vores tilgang overgik vi fra at skitsere ideer på papir og forklare dem direkte med celluloidressourcerne, og som følge heraf introducerede vores make-shift origami os til hovedaspektet af klubbens indre miljø: lige hjørner, brede klare overflader, fast foldning og styring af besøgende gennem strukturen.

En intuitiv positionering blev vedtaget for Sky's underholdningsområder og faciliteter, dvs.: et centralt stadium privat omgivet af V.I.P. område, high definition LED skærme laver alle indvendige vægge i omgivende lys og en række af foldede spejl kolonner bisecting og dominerer hele interiøret med et fascinerende show af illusioner og udstråling. [Billeder og information sendt via e-mail med Live Concept]

Populært emne.