Elegant 1909 lejlighed i Vasastan / Vasaparken

Dette elegante sted er beliggende i Vaasa by, i nærheden af ​​Vasa Park grønt og St Eriksplan. Det er en rummelig og stilfuld bolig med smuk og moderne indretning. Lejligheden ligger i en bygning, der dateres tilbage til 1909, på femte sal. Når du kommer ind, er der et stort omklædningsrum med hvide vægge og fyrretræsgulve. Længere inde har stuen et stort vinduesafsnit, der giver masser af naturligt lys. Det er blevet dekoreret med de samme hvide vægge og fyrretræsgulve.

Køkkenet er forbundet med spisepladsen med plads til fire personer. Det har masser af opbevaringsplads i de hvide skabe. Apparaterne er også hvide til symmetri. Vinduerne i køkken / spisestue vender ud mod gården. De samme hvide vægge kan ses på badeværelset, denne gang kombineret med blå fliser gulve. Derudover er der også et opbevaringsområde med et stort walk-in closet. Det er beliggende i gangen. Yderligere opbevaringsplads kan findes i køkkenet.

MoreINSPIRATION
  • Moderne ejerlejlighed i Vasastan med fire værelser
  • Lys og elegant lejlighed med to balkoner i Sverige
  • Hyggelig og lys lejlighed i Sturegatan, Stockholm

Lejligheden vender mod sydvest og er orienteret mod den stille gårdhave. Det har højt til loftet og det har stadig den oprindelige gulv. De spejlede døre og panede vinduer er også en del af charmen. Den indvendige indretning er enkel og moderne med stilfulde og elegante møbler og smagfulde dekorationer. {Found on bosthlm}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar