Elegant 5-delt spisestue møbler

For dem der ikke virkelig har brug for et formelt og stort spiseplads, men stadig føler sig nødt til at nyde aftensmad med familie eller venner, ville et mellemstor middagssæt være perfekt. Vi har måske den perfekte ting. Dette er et 5-delt møbelsæt, der er perfekt til spisestuen. Sættet omfatter et spisebord, 3 sidestole og en bænk.

Sættet har flere siddepladser, og når det ikke bruges som spisestue, kan stykkerne også sagsøges separat til andre formål. Bænken ville gøre en hyggelig tilføjelse til stuen eller køkkenet og sidestole er også alsidige. Sættet er nu tilgængeligt til specialprisen på $ 247,65. Hver vare har en solid konstruktion, den er holdbar og stærk og har en rig cappuccino-finish. Dimensionerne varierer alt efter produkt.

MoreINSPIRATION
  • Den elegante Kendall spisestue møbler samling
  • Elegante og farverige spisestue møbler
  • Udvideligt rundt spisebord med stole

Bordet måler 7 1/4 "L x 20" D x 35 "Hånd Dimensionerne på sidestole er 17 1/2" B x 20 "D x 35" H. Bænken er 36 "L x 12 1/4" B x 19 "H. De er alle lavet af træ med læderlignende vinyl, og de har en rig og smuk cappuccino-finish. Bordet har en rektangulær top og stolene har stige ryggen. Stolene og bænken har også polstret sæder, og de er pakket i slidstærkt læderlignende vinyl. Sættet er enkelt og alsidigt, og det passer til moderne og moderne spisestuer. Det er elegant og elegant tilsætning med et tidløst design.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar