Elegant 65-kvadratmeter lejlighed fra 1800-tallet

Denne dejlige lejlighed har en meget lang og interessant historie. Det kan nu virke som et relativt moderne hjem, men det er ikke hele historien. Lejligheden er beliggende i en bygning fra det 19. århundrede. Dengang havde det traditionelle tage og altaner ud mod gaden. Det var ikke en lejlighedsbygning, men mere som et konglomerat af huse. I det 20. århundrede blev bygningen ombygget omhyggeligt. Husene blev omstruktureret og omdannet til 65 kvadratmeter lejligheder. Dette er en af ​​disse lejligheder.

Den oprindelige internals struktur af lejligheden var ikke, hvad ejerne havde i tankerne for deres nye hjem. Som følge heraf besluttede de at ombygge lejligheden. Stue, spisestue og køkken blev bragt sammen for at danne et enkelt rum. Det er et område, der virker meget rummeligt, og det har også en meget indbydende stemning. Lejligheden indeholder også en soveværelse suite med eget påklædningsværelse og badeværelse. Der er et andet soveværelse og et andet badeværelse, der fuldender lejligheden.

MoreINSPIRATION
  • En kompakt 34 kvadratmeter lejlighed med elegant indretning
  • 42 kvadratmeter loft lejlighed med subtile pops af farve
  • Meget smart og kreativ brug af rummet i en 29 kvadratmeter lejlighed

Lejligheden har 20 cm brede egegulve overalt. Alle væggene er pudsede og færdig med akrylmaling i en varm champignonfarve. Selvom den indre struktur blev omdannet, blev tømrerarbejdet hovedsagelig bevaret. Lejligheden fik nye funktioner som vedhængslampe og møbler. Trælamperne er en meget interessant og smuk detaljer. {Fundet på micasarevista}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar