Elegant og behagelig lænestol fra Jeff Zimmerman Collection

Og her er et andet eksempel på en elegant og noget traditionel lænestol. Det hedder Sonia, og det er en del af Jeff Zimmerman Collection By Key City. Det har et kongeligt design, der ikke kan blive ubemærket. Et meget interessant aspekt er designerens opmærksomhed på detaljer. Bemærk de smukke skulpturerede detaljer fra benene. Det er ikke noget, du ser meget ofte.

Stolens dimensioner er 32 "B x 30" D x 40 "T. Den har en meget ... blød og behagelig fløjlbelægning. Den er kun tilgængelig i en farveindstilling, og det er fuchsia, så det kan være et problem. Men jeg er sikker på, at damerne vil elske det.

Designet er ret traditionelt men meget stilfuldt. Én ting er sikkert: det bliver et meget behageligt møbel. Og jeg synes også, at navnet er passende. Sonia ... Når du tænker på en person ved navn Sonia, kan du forestille dig nogen, der ikke er meget sjove, men elegante og stilfulde, der har meget veldefinerede mål, og som kan lide at planlægge meget. Det er i hvert fald sådan, jeg forestiller mig det. Prisen på denne lænestol er også royal: $ 1.899,00.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar