Elegant og generøs størrelse forlænget tabel-rum

I det øjeblik du har gæst derhjemme og til tider deres udseende kan du overraske dig, indser, hvor vigtigt et spisestue med generøs størrelse bliver. Jeg husker det for mange år siden, da mine forældre plejede at have store fester hjemme, havde vores træbord til de perfekte dimensioner for sådanne sammenkomster. Alle havde et behageligt sæde ved bordet, selvom der stadig var øjeblikke, da de skulle supplere det med en anden lille table.En udvidelse tabel ville have været endnu bedre for de fornøjelige øjeblikke jeg gætte.

For sådanne øjeblikke bliver rummet det perfekte element til ethvert elegant og raffineret hus. Det minder om de fashionable træ massive spiseborde, men det kommer også med en tilføjet glasplade. Det kombinerer skønheden i nogle elegante materialer af høj kvalitet som træ, glas og krom.

MoreINSPIRATION
  • Klassisk udvidet spisebord fra massivt træ
  • Udvidelse af spisebord til udendørs
  • Elegant Dover spisebord

Dets moderne design er sikret af fodelementerne og de to forkromede stempler, der understøtter glaspladen på bordet. Rummet minder dig om de gamle tider, og dens nederste træfast overflade er den klassiske del, der er repræsentativ for denne detalje. Denne træfinish er også tilgængelig i to varianter, så du kan vælge den variant der bedst passer til dit interiør: naturlig valnød eller hvidlakeret. Det er også et stort bord, så alle kan føle sig hyggelige og komfortable med nogle store dimensioner af cm. 175 × 95 eller 230 × 95, når forlængelsen udvides, og med en vægt på ikke mindre end 190 kg.

Rummet repræsenterer det perfekte spisebord til enhver form for indsamling eller et elegant spisestue, da det har alle funktionerne i et bemærkelsesværdigt møbel.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar