Elegant miljøvenlig Ranch i Californien Omforme Rural Family Life

Opdateret til at blive en miljøvenlig ranch, blev denne oprindelige 160 hektar storby i Californiens Chileno Valley designet af Turnbull Griffin Haesloop Architects til en ung familie med tre børn, der elsker natur, ro og drømmende panorama-landskaber. Bare tre miles vest for downtown Petaluma, Californien, komplimenterer dette nye staldehus over 2.498 kvadratmeter - Hupomone Ranch - komplimenter landskabet og udvider udsigten mod kystområdet i det fjerne. Fokuseret på bæredygtigt landbrug havde familien brug for et hjem, der ikke kun afspejler deres valg, men også hjælper med at opretholde og forbedre omgivelserne.

Det var sådan, at den vidunderlige ejendom blev en god jord for en families drøm, ifølge arkitekterne: "Ranchen har været bagt i over 30 år, og ejerne, en ung familie med tre børn, ønskede at bygge et staldehus, der ville afspejle deres engagement i bæredygtigt landbrug, trækker på naturens sindsro og bygger på følelsen af ​​sted i vestlige Petaluma, hvor landbrug og ranching stadig er en del af folks dagligdag. "

Landskabspleje ved Lutsko Associates formede udendørs beboelsesområder, hvor indfødte planter trives, mens interiør af Erin Martin Design udtrykker en tæt forbindelse til naturen. Ejerne elskede at blive involveret, så de byggede udvendige borde og bænke samt planlagt deres spisebord design. Hele ranchen er en invitation til et sundt, lykkeligt og bevidst familieliv.

Den miljøvenlige ranch, der viser en simpel jordet form af laden, samler familien i et lystvandret opholdsområde med udsigt over syd. Modsætning af denne glasvæg under et tagtag, skaber indgangen i den mere uigennemsigtige nordlige side en gennemsigtig forbindelse til de omkringliggende synspunkter. Piercing gennem huset til engen forbi, denne lys korridor giver panoramaudsigt samt en bemyndigende stemning om natten, når bygningen er belyst. Indenfor gulvplanen er der soveværelser og køkken på begge sider af opholdsstuen, mens et loft lige over indgangen skaber endnu mere plads til familien.

Fotografier af David Wakely udsætter både webstedet og interiøret, så vi kan få en ide om denne mirakuløse blanding af moderne komfort og landlige indstillinger.

Tekniske detaljer sikrer, at det moderne ranchhus er energieffektivt udover det behagelige og inspirerende: "Huset er certificeret LEED Platinum og har en række energibesparende funktioner, der overstiger titel 24 med over 50 procent. Passiv opvarmning og afkøling med termisk masse og isolering, geotermisk, radiant køling og opvarmning sammen med sol- og solcellepaneler bidrager til husets energieffektivitet. "

Arkitekterne har en smuk måde at udtrykke linket til naturen i deres arbejde, som vi har set i denne boligkonsol med udsigt over San Francisco Bay. De skabte Hupomone Ranch som et tilbagetrækningssted, hvor ejerfamilien ikke blot ville leve, men forbedre og inspirere andre med deres arbejde.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar