Elegant Franco Læder Sofa

Sofaer er nok det mest almindelige møbelstykke i huset. Alle har mindst en sofa i deres hjem. Sofaen er sædvanligvis det centrale møblement fra stuen, men nogle mennesker kan også godt lide at inkludere det i køkkenet, hvis det er stort nok eller på gangen som sædeplads. Så det er ikke underligt, at der er så mange forskellige muligheder, når det kommer til dette møbeldel. Der findes alle mulige forskellige designs med forskellige former, størrelser, farver og så videre.

Denne særlige sofa er bare perfekt til stuen, uanset stilen i din indretning. Det er en meget flot sofa med en blød, smidig læderfinish og plys, trækstøtter og Powermotion elektrisk liggende. Det er selvfølgelig en yderst behagelig sofa og en meget smuk en også. Den har en skruet limet og blokeret ramme til endnu mere holdbarhed og skumpude med høj modstandsdygtighed for ekstra komfort, plus et industrielt styrket båndsystem til konsistent support.

Dimensionerne af denne sofa er 86 "B x 43" D x 39 "H. Den leveres i to forskellige læder finish: perle og valnød, begge meget smukke farvetoner. Dette er helt sikkert en af ​​de mest komfortable sofa design og det har også et meget behageligt design. Det ville se smukt ud i stuen. Det ville helt sikkert tilføje nogle elegance og stil til dit hjem. Tilgængelig fra 1599 $.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar