Elegant Furniture Duo af Jangir Maddadi: Captain Chair og Grace Collection

Svensk designer Jangir Maddadi afslørede et elegant møblerduo, der professionelt markerer begyndelsen af ​​2014 i Stockholm. Kaptajnestolen og Grace Collection udstråler forfining og strålende enkelhed.

Naturen har en charmerende måde at kommunikere på. Hvordan ville du fortolke bølger, der danner sten, eller hvordan træer når op til himlen? Med tiden er alt, der omgiver os, dannet og for evigt ændret af dets berøring. nåde er svaret. Fremstillet af svenske Yacht-bygherrer, solid teak mødes et unikt mønster omhyggeligt skåret ind i bordpladen. Dens geometriske, næsten futuristiske ben minder os om det uendelige forhold mellem menneske og natur. Grace kollektionen leveres i to bordstørrelser og to sæt ben. Det lige ben er indstilleligt i højden.

Den buede ryg og høj armlæn i Kaptajnestol lindre skuldre og arme af enhver belastning. Det brede sæde gør det nemt at finde en behagelig position. Eller fem. Kaptajnens hovedlegeme består af en antibakteriel overflade ABS plast. Ægte læder polstret version er tilgængelig på forespørgsel. Den udfordrende designproces blev taget af udviklerne i følgende sætning: "Det tog os to år at skabe noget så enkelt - alligevel fascinerende - da alt vi skulle gøre var at sidde og føle. Vi skabte kaptajn for folk, der sidder ned hele dagen, i alle stillinger: møder der aldrig slutter, hotel lobbyer og kaffebarer med den perfekte espresso”. [Billeder og oplysninger leveret via e-mail af Jangir Maddadi Design Bureau]

 

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar