Elegant Muslingstol af Hanne Kortegaard

Denne slags møbler kan bruges som et kunstværk eller ligesom en siddeplads.Muslingstolen fra Hanne Kortegaard skaber et hyggeligt miljø og ser godt nok ud med sit polstret sæde buet for at passe til menneskets kropsform. Som du kan se i billederne nedenfor kan du bruge denne usædvanlige udseende stol til kun én person og hvil meget komfortabelt der med dine ben op - i stedet hvor stolen er mindre i størrelse, eller du kan bruge den til to personer.

Normalt er den kun designet til en normal voksen person, men det lille sted der er tilgængeligt, inviterer de små til at komme og nyde et ophold nær deres mor eller far, der skaber en kærlig og varm atmosfære. Og dine børn vil simpelthen være glade for, at de fik lov til at sidde ved siden af ​​en af ​​deres forældre, i samme stol.

Stolen understøttes af to stærke metalben og den ydre hårde plastform er dækket indvendigt med noget blødt stofmusling til en mere komfortabel siddeplads. Der er også en lille ergonomisk pude, som du kan bruge, når stolen kun har en beboer.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar