Elegante Vintage Badeværelses Suiter af Regia

Jeg har set mange moderne og stilfulde badeværelsesmøbler og samlinger, og jeg må sige, at denne vintage synes at være den mindst populære. Vintage badeværelse design er meget unik og rolig, stilen synes ikke at være så almindelig som dens moderne og moderne kolleger.

Disse vintage badeværelse suiter af Regia på et badeværelse vil bringe ro og elegance. Regia bruger en kombination af deres moderne, rene linjer og throwback silhuetter. Suiterne kommer i klassiske kombinationer af sort eller hvid og rød eller hvid gør disse håndvaske, badekar og toiletter pop.

Folk har en tendens til at behandle værelser i deres hjem forskelligt, når det kommer til renovering. Badeværelset er ofte den behandlede med mindst opmærksomhed. Ejerne tror ofte, at badeværelset ikke er lige så vigtigt som soveværelset eller stuen, så det er ikke svært at vælge nogle møbler til det rum. Og de haster ofte og vælger hvad der er mere praktisk eller hvad de finder først, og jeg synes virkelig, det er en fejltagelse.

MoreINSPIRATION
  • Glas Badeværelse Suiter af Ceramica GSG
  • Badeværelse Suiter - Sådan får du dem billigt
  • Soveværelse og badeværelse 2 i 1 suiter - kloge kombinationer eller risikabelt design?

Badeværelset er lige så vigtigt som ethvert andet rum i huset, så det skal behandles ens. Derfor anbefaler jeg dig i det mindste at kigge på denne samling, fordi det ikke er noget, du ser hver dag, og måske er det det rigtige valg til dit badeværelse.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar