Embryocare klinik, Athènes

Fuldt møbleret og indrettet af arkitekturstudiet Athenian MABarchitects. Den gynækologiske klinik Embryocare Clinic er designet med ideen om at bringe ro og ro til forventende mødre. Mellem gennemsigtige overflader, der letter gennemgangen af ​​lyse naturlige toner af blå og hvide farver lyse og minimalistiske indretning, at finde boblen af ​​ro i efterfølgeren!

MoreINSPIRATION
  • Vær ikke bange for tandlægen - beroligende klinik i Fukuyama
  • Futuristisk Kirurgi Clinic af Geometrix Design
  • Et eksempel på høje standarder på en dermatologi klinik af Archimania

Det er vigtigt at føle sig afslappet og rolig i denne type klinikker. Så designet skal være så enkelt som muligt og i ret og blød farvetoner. Det er sådan, denne klinik ligner. Det har meget enkle møbler elementer, moderne og smukke. Det er et meget lyst sted med blødt lys og meget smukke farver. Den lyseblå er meget beroligende sammen med den hvide.

Det er et roligt sted. Selv ved at se på billederne, kan du føle din krop afslappet. Det er som et meditationsrum. Klinikken har en meget god atmosfære, der har som hovedformål at overføre denne rolige energi til personerne indeni. Hvis jeg ville være i den situation, hvor jeg skulle besøge en sådan klinik til medicinske formål, vil jeg gerne have det som sådan. Designerne tog virkelig hensyn til modtagerne af dette sted, som de fremtidige mødre skal være. Designets enkelhed skiller sig virkelig ud på en god måde.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar