Kultur og teknologi: Emerson College Campus af Morphosis Architects

Vi ved alle, at uddannelse er det første skridt i retning af evolution, hvilket betyder, at der altid vil være plads til campuser eller andre egnede steder for studerende. Morphosis Architects, ledet af Thom Mayne, har oprettet Emerson College på Sunset Boulevard, L.A. Det her campus er designet at forbinde og give ly til over 200 bachelorstuderende, der er villige til at lære nye ting inden for områder som kunst, kommunikation og andre tværfaglige studier.

Med et fantastisk futuristisk udseende, der næsten er inspireret af Science Fiction-film, den Emerson College ser ud som om det er i kontinuerlig udvikling. Det dramatiske aspekt af bygningen vil visuelt stimulere dig og vil sandsynligvis forlade dig målløs. Selvfølgelig er arkitektur en af ​​de vigtigste detaljer, der definerer dette kompleks, men det er ikke den eneste! Vi var overrasket over at se, hvor nemt studentboliger, administrative kontorer og undervisningsfaciliteter kan indarbejdes i en enkelt struktur. Endnu mere: Der er over 240 parkeringspladser, der er sat på fire niveauer (tre af dem er under jorden) for studerende og lærere, der ejer biler. For yderligere detaljer, se disse billeder lavet af Iwan Baan og Roland Halbe.

Lad os snakke lidt om dette fantastiske stykke kunst. Emerson College er udstyret med en vejrstation og har et automatisk solbeskyttelsessystem med dobbelt formål: tillader dagslys og reducerer varmen.

MoreINSPIRATION
  • Contemporary School of Nursing for St Angela College i Sligo
  • Den muntre International Technical Chef College i Japan
  • Coventry Universitys lyse og moderne studentcenter

På indersiden er det en teknologi himlen. Designet til at kombinere læring, social interaktion og kreativitet, finder du alle de faciliteter, du nogensinde vil have brug for som studerende. Blandt dem nævner vi: et screeninglokale med 4K projektorer, et redigeringslaboratorium, et lydlaboratorium, et fjernundervisningslokale, hvor du kan hjælpe foredrag fra Boston, en udendørs amfiteater, et glasmuret konferencelokale og andre klasseværelser og kontorer. Åh, og hvis du vil have en kaffepause, er alt hvad du skal gøre, at bestille en i stueetagen café.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar