Anvender slående detaljer til at skabe et kreativt kontorrumdesign

En gang en stearinlysfabrik blev dette 20. århundredes bygning på Erne Street i Dublin valgt af det irske levende kommunikationsbureau VERVE som deres nye kontorlokal. Og hvilket kontorrum er det! Udsmykket med en vintage 1973 Citroen DS, der fungerer som et kompakt mødelokale til fire, kan dette kontorrum ikke passere ubemærket, kan ikke fungere uden beundring. Billeder taget af Donal Murphy viser os den omfattende brug af kreativitet hele vejen igennem: fra "Vi er levende" motto skilt hængende på den buede trappe væg lige over modtagelsesområdet til graffitivæggen spicing op kontorerne blev hvert element omhyggeligt valgt at øge brandets anerkendelse og hæve det samlede kreativitetsniveau.

Et udskåret træ midt i receptionen inviterer gæsterne til at tage plads på den blå sofa og forestille sig at arbejde her i dette kreativitetsramte rum. Opmuntrende kreativitet og samarbejde via de fantastiske detaljer, fylder dette arbejdsområde kløften, når medarbejderne finder sig i en kreativitetsstub.

Ovenpå blev glasbrættet accentueret af en samling farverige striber, der understøtter en "Live og plugget ind" skilt. To og et halvt år var nødvendigt for holdet til at finde det perfekte sted for deres nye hovedkvarter, men nu er dette tidligere stearinlysdrevne samtidskunstgalleri i 90'erne et lyst og smukt arbejdsmiljø, der ser frem til fremtiden, samtidig med at det fremviser en inspirerende og kreativt kontorrum design.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar