Malerisk engelsk hytte får en moderne køkken tilføjelse

Når køkken designerAlex Saint afKøkkenarkitektur nærmede sig projektet om at tilføje et moderne køkken til et 17th århundrede stråtækt sommerhus i Cheshire, England, gjorde han det med ejendommens historiske integritet i tankerne.

I stedet for at forsøge at kopiere hjemets århundrede gamle murværk, besluttede arkitekten at bygge en indbygget køkkentilbehør, der ville minimere strukturelle ændringer og bevare husets karakter.

Dobbeltglas glasvægge og loft hjælper med at styre temperaturen i de køligere måneder; Når solen skinner, åbner husejere skydeportene i fuld længde for at lade den være frisk. Gulvet matcher stenterrassen nøjagtigt, hvilket giver en jævn overgang mellem husets udendørs og indendørs rum.

En rummelig foyer har nu plads til det gamle køkken. Det nye køkken er indgang - en åbnet ydervæg, der var den eneste strukturelle ændring i hjemmet - giver solrig udsigt over haven og vognhuset.

Oprettelsen af ​​tilsætningen helt fra glas frembragte nogle strukturelle udfordringer. "Vi var nødt til at være meget forsigtige med, hvordan vi planlagde køkkenets opbygning, så i sidste ende behøvede vi ikke at ordne noget højt," siger Saint. En lav stabiliserende væg løber rundt tre sider af tilsætningen.

Køkkenet var udstyret med bulthaup kabinet i blød mat hvid, en ergonomisk hævet opvaskemaskine, køleskab i fuld højde og rigelig opbevaring. Spor lys og subtile uplighting holde rummet oplyst om natten.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar