Underholdningsrum - TV-rum

Det ser ud til, at alle køber et plasma-tv eller et LCD-tv, og møbelvirksomhederne så denne tendens og begyndte at udvikle møbler, der får det nye tv til at se bedre ud. Interni underholdningsrum er meget praktiske, innovative, nyttige og elegante med det formål. Interni tilbyder et stort udvalg af tv-stativ. I dette indlæg kan du se tre smukke tv-stativ, så lad os begynde ..

Det mauriske eg boiserie er i stand til at rumme hængende møbler, boghandlere, tv og mange andre stykker. Fås i forskellige efterbehandlinger, det kan være nemt kombineret med andre elementer i programmet, der skaber store geometriske kompositioner, selv i midten af ​​et rum, der opdeler og artikulerer nye beboelsesrum. Alle Interni koncepter er kostume og designet til dine behov, som måler og passer til ethvert miljø.

Stark hvid & pistachio lyse lak. Møblerne, der er opfattet som et objekt, har udviklet sig som et "system" i løbet af tiden. Den omhyggelige overvejelse af livsstilevolutionen har den givne oprindelse til meget mere fuldstændig opfattelse af møblerne. Omfanget af interni er der til at designe, realisere og foreslå et produkt, der forbinder funktionalitet og kreativitet, grundlæggende begreber i designet. Alle begreber er kostume og designet til dine behov, som måler og passer til ethvert miljø.

Danyteak, stærk hvid lyst lak. Møblerne, der er opfattet som et objekt, har udviklet sig som et "system" i løbet af tiden. Den omhyggelige overvejelse af livsstilevolutionen har den givne oprindelse til meget mere fuldstændig opfattelse af møblerne. Omfanget af interni er der til at designe, realisere og foreslå et produkt, der forbinder funktionalitet og kreativitet, grundlæggende begreber i designet. Alle begreber er kostume og designet til dine behov, som måler og passer til ethvert miljø.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar