Miljøbevidste australske hjem bygget ved hjælp af genvundet træ

Omgivet af en 18 hektar ejendom, den Storrs Road Residence i den lille by Peachester, Australien, viser en enkelt historie arkitektonisk krop fremkommet fra den oprindelige bygning blandet med moderne design for at forme evolution historien bag denne nu moderne bondegård. Stigende fra en frugtplantage-defineret omgivelse, residensen "har til formål at reflektere i miniature webstedet som helhed og dets historie. "Den gamle eksisterende dæmning - engang center for underholdning for børn - blev integreret i strukturen ved at forbinde den til en dam foran huset. Indpakning omkring en central gårdsplads blev beboerne designet til at være en eller anden måde en del af haven, hvilket skabte en overraskende forbindelse med hjælp fra moderne teknologier. Sådan blev bæredygtighed en del af projektet, som Tim Stewart Architects Beskriv det: "Selve hjemmet er langt mere miljøbevidst end dets forgænger, med lav energi belysning overvejende, solvarme opvarmning, over 60.000 liter vandopbevaring, og bygget med træ taget fra stedet og fra brand pauser skåret gennem bushland. Tømmeret blev malet og færdig på stedet og udgør alt det udsatte tømmer såvel som gulvbelægningen og meget af understrukturen. Huset er en refleksion i miniature af arbejdet, livet og historie på gården og familien, der fortsætter med at tage glæde af sine tilbud.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar