Hvad skal jeg gøre før jeg gør det: Vigtige tips til at kombinere husholdninger

Billede: Oliver Burns

Så du og dine væsentlige andre flytter sammen ... tillykke! Selvom at kombinere husholdninger kan virke som en skræmmende opgave, især når begge har en levetid for ejendele at regne for, behøver processen ikke at være en overvældende prøvelse - alt det kræver er en lille planlægning og fortanke.

Her er et par tips til at kombinere husholdninger (og møbler og udsmykningstilarter) for at sikre, at flytningen ind i dit hjem sammen er en positiv oplevelse for jer begge fra start til slut.

Billede: UBuildIt Austin West

Vurdere Belongings før flytningen

En af de største forhindringer i sammensmeltningen af ​​to husholdninger handler om den store mængde ting, som du begge har akkumuleret gennem årene - alt for meget at håndtere, mens den flytende varevogn er parkeret udenfor. Få oversigt over dine ejendele i god tid før den store dag, så der ikke er nogen overraskelser.

Hver af jer bør gennemgå dine ting individuelt. Slap af med noget, der ikke behøver i dit nye hjem, og lav en kort liste over sentimentale, must-have elementer, som du gerne vil få et vigtigt sted. Når det er færdigt, diskuter dine varebeholdninger og frem for alt være respekt for din partners ønsker.

Billede: Rikki Snyder

Lad plads diktere kompromis

Der er bundet til at være mere end et par eksemplarer på begge dine lister, især hvis du har levet alene på egen hånd. I stedet for at argumentere over hvis sofa er den bedst egnede, er det bedst at lade dit nye rum bestemme hvilket stykke der skal forblive.

Tænk realistisk på dit nye hjems størrelse, form og æstetik. Ligesom en kæmpe, L-formet sofa er måske ikke det bedste valg for en lille lejlighed, vil moderne møbler sandsynligvis virke ude af plads i en historisk bygning, der er fuld af malerisk charme. Når du er i tvivl, så husk at sælge alt og starte frisk er altid en mulighed.

Billede: Adrian Wilson

Find en stil, du begge kan lide

Det siger sig selv, at dit nye hjem skal være en afspejling af begge dine stilarter. For nogle betyder det at omfavne et eklektisk udseende, der gør det muligt for hver persons personlighed at skinne igennem. For andre betyder det at beslutte noget nyt, der glæder sig over hver af dine æstetik.

Tag dig tid til at gennemse hjemmesider (f.eks. Freshome) sammen og se om du kan finde en æstetik, som du begge er enige om. I det sjældne tilfælde, at der ikke er meget fælles grund, skal du sørge for, at hver person har et bestemt rum, hvor de har ansvaret for at vælge indretningen.

Billede: Mike Schaap Builders

Kombination af husholdninger med en betydelig anden kan føles som en stor prøvelse, men alt det kræver er et lille forberedelse. Ved at løse disse opgaver med den rigtige holdning og følge disse tips, kan du hjælpe med at sikre, at dit træk bliver en fornøjelig oplevelse for alle involverede!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar