Eureka Bookends

Jeg elsker bøger, og jeg anser dem for mine venner, så jeg kan ikke lide at have dem gemt i et lukket rum, men at have dem inden for rækkevidde, et sted hvor jeg kan røre dem og kigge efter nogle oplysninger i dem, så jeg gætter det perfekte sted er bogreol.

Nå, jeg troede, det ville være en god idé at købe nogle sjove bookends som en julegave til mig selv i år. Så jeg surfer på internettet på udkig efter noget, der ville henlede min opmærksomhed. Og jeg fandt disse dejlige og sjove Eureka Bookends. De viser en mands krop, hvis hoved tilsyneladende er opstået i viden, jeg håber, da det ser ud til at have hovedet i den bog, han støtter. Faktisk kommer disse sjove bookends i par, så du vil se en sådan lille mand i slutningen af ​​boghylderen.

MoreINSPIRATION
  • Green Glass Bookends
  • Farverige Indice Bookends
  • Criss Cross Bookends

Figurerne og bookendsne er lavet af porslin, og boblen trukket over mændens hoved giver dig mulighed for at udfylde det med alt hvad du vil. Jeg synes, det er en meget sjov og kreativ ting, da den er forbundet med bøger og får dig til at tænke. Der er "eureka" hint, der fører dig til de ord, Archimedes sagde, da han opdagede sit berømte princip med mængder og vand. Det betyder, at du ikke kan opdage noget, medmindre du er nysgerrig, og du skal være nysgerrig for at finde hvad der er i disse bøger. Efter alt er "Eureka!" Oversat "Jeg har fundet!".

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar