Ondsomme Robot Designs transformerer børns legetøj til stilfulde lamper

Som børn har vi alle et par legetøj, der betyder meget for os, at vi tager overalt med os, og at vi ikke kan bære at være uden. Mange små børn udgør meget stærke vedhæftede filer med deres legetøj og endda hænger på dem gennem til voksenalderen. Men der kommer et punkt i alle vores liv, hvor vi vokser disse obligationer, og vores kostbare legetøj spiller ikke længere en vigtig rolle i vores liv. Men mens vi ikke længere har brug for vores legetøj, har de stadig mange værdifulde minder for os. Hvad hvis vi kunne finde en måde at omdanne vores elskede barndoms legetøj til nyttige og funktionelle objekter, som vi kan bruge som voksne?

Evil Robot Designs er hjernebarnet til EViL ED og Dan Robotic, en iværksætter duo, der har taget det på sig selv at ændre skæbnen af ​​alle de elskede legetøj, som vi vokser ud af. Ved hjælp af kun legetøj skulpturerer de fantastiske lamper, der får en slående højglans finish. Disse eklektiske lamper indeholder årlige værdier af hukommelser, der kan vises stolt i vores voksne hjem med actionfigurer fra nogle af de mest populære tegnefilm og film, herunder The Matrix, Thunderbirds, Shrek, Star Wars, He-Man og Spiderman.

Samlingen af ​​skræddersyede lamper indeholder fire standardmodeller: Matrix Black; Hvid heks; Pixar Black; og Super Red. Det er dog muligt at bestilke din egen individuelle lampe ved hjælp af dine personlige legetøj.

Hvis du skulle kommissionere din egen lampe, hvilke legetøj ville det have? Hvad var dine yndlingslegetøj som barn? Og hvad synes du om denne ide?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar