Ekstraordinære vandhane design fra verden af ​​3D-udskrivning

Du har ikke set vandhane design, før du har set disse moderne 3D trykte kraner fra DXV af American Standard. De chokerende smukke 3D trykte kraner er "De første klare kraner til trykning, der skal printes i metal. "Disse fantastiske 3D trykte kraner genopfinder den måde, vi bruger vand på. Deres exceptionelle design giver værdi til vores sensoriske oplevelse hver gang vi gør en tilsyneladende dagligdags opgave som at vaske vores hænder.

Visionærer af amerikansk standard siger, at "Den utrolige høj styrke af legeringen muliggør fine strukturer af skjulte vandveje, der konvergerer øverst, kort før luftudløbet nås. Denne konstruktion skaber indtryk af, at vand vises magisk ud af vandhanen.”

Et af de nye 3D trykte kraner blev prydet med et indviklet gitterværk, der giver en skulpturel designkant. Det andet design har sine vandveje adskilt i fire tynde sektioner, hvilket gør det mere traditionelt, men stjæler lyset alligevel. Disse to nye kraner design, der giver et nyt perspektiv på, hvordan vand når dig, suppleres med et tredje design. Denne ene form fokuserer på "udformning af vandoplevelsen.”

Sådan forestillede de sig, at vand strømmer organisk: "Vandet er præsenteret for brugeren som en strøm, der hopper på sten i en flodseng. For at opnå denne poetiske effekt brugte designteamet Computational Fluid Dynamic (CFD) teknologi til at justere hver af de 19 vandveje for at opnå den rette effekt. Resten af ​​vandhanen er ekstremt ren og enkel, ikke at distrahere fra vandspillet.”

Den egentlige udskrivning af en kran tager cirka 24 timer, og du kan lære her, hvordan det sker ved selektiv lasersintring. Efter at have været trykt, er hver kran håndpoleret for at få en "føler, at efterligner tekstur fundet på sølvstykker efter mange år med håndbøjning og poleret. "Deres forventede detailpris vil være et sted mellem $ 12.000 - $ 20.000.

Lad os se, hvordan denne pris falder i de kommende år, som med enhver udviklende teknologi. Hold fingrene krydsede til 3D-udskrivning, alle, og lad os se, hvordan 3D-udskrivning forstyrrer almindelige fremstillingsprocesser.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar