Eksotisk hus i hjertet af Mexico

Spredt over et stort område på omkring 2500 kvadratkilometer, er dette hus simpelthen moderigtigt men elegant. Boligen har været indlejret med alle slags bekvemmeligheder for at give det overdådige hotel som oplevelse. Huset er placeret i L-form og har således et stort terrasseområde med en imponerende udsigt. Der er to niveauer af huset, der er designet smukt. Alle elementerne i huset er blevet taget behørigt i betragtning og er derfor forskellige fra hinanden og værd at vurdere. Huset er simpelthen et fristed.

Eksotiske huse er altid interessante. Alle har en mystisk og original stil. På den måde er der sandsynligvis ingen steder to huse, der ser det samme ud. De kan dele den samme stil, men de er forskellige og har deres egne egenskaber.

MoreINSPIRATION
  • Luksus CG House i Monterrey, Mexico
  • Moderne Hus E i Mexico
  • Moderne M-House i Mexico City af Micheas Architects

Denne er især smuk på grund af sin moderne og spændende stil. De anvendte farver er meget lyse og der er mange lys. Noget andet der er unikt om dette sted er, at der er en meget flot kombination mellem natur og kunstige elementer. Som du kan se, er der endda et træ midt i rummet. Dette er noget meget anderledes og originalt. Det er nok ikke det eneste rum med sådan en funktion, men det er bestemt en, der gør det til at se meget smukt ud. {Design af Hierve-Diseñe og billeder af Fernando Cordero og Alejandro Villarreal}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar