Få mest ud af dine borde - udvidelige designs af Sculrtures Jeux

Uanset om du har en lille spisestue, et rummeligt opholdsstue, er et udvideligt bord altid godt at have omkring. Bortset fra det faktum, at det giver dig mulighed for at spare gulvplads, som er en fremragende funktion i tilfælde af små boliger, kan udvidelige borde også give dig mulighed for at være forberedt til enhver lejlighed. Så hvis et par ekstra gæster kommer over, ved du præcis hvad du skal gøre.

Men udvidelige møbler, hvad enten det er kaffeborde eller spiseborde vi taler om, kommer i forskellige former og designs. Dem fra Sculrtures Jeux imponerer dig på måder, man ikke engang overvejede. Med deres enkle men geniale design tjener tabellerne som modulære og multifunktionelle møbler, der kan tilfredsstille dine behov, uanset hvad anledningen er. De er også meget attraktive og perfekte til moderne hjem.

MoreINSPIRATION
  • Udvidelig rund spisebord af Skovby
  • Operable Round Udvidelig Moderne Spisebord af Bauline
  • Glas Top kaffe og spiseborde med originale baser

Hver tabel har en række glidende toppe, som du kan justere og bruge i overensstemmelse med dine umiddelbare behov. Spisebordet, der præsenteres her, er et meget interessant stykke som det også kan bruges i et hjemmekontor eller køkken. Sofabordene har legende design og kommer i en række forskellige overflader og farver. Match dem til indretningen af ​​dit hjem eller lav en erklæring ved at vælge en fed kombination for stærke kontraster. Udforsk muligheden og fordelene ved designene og vælg din favorit.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar