Udvidet familiebolig i Bel-Air af Dream Project LA

Den første ting, som alle formentlig ville bemærke om dette hus er, at det er en meget massiv struktur. Faktisk er dette en 9.236 kvadratmeter familie hjem beliggende på 1518 Bel Air Road, i bakkerne i Westside i den smukke by Los Angeles, Californien. Det var et projekt af Dream Project LA (DPLA), og det er en meget stor bolig.

Huset har seks soveværelser og ti badeværelser, så jeg vil sige det er mere end bare et familiehus, medmindre familien er meget stor. Der er også en tre-bil garage og en infinity edge pool, der tilbyder utrolig smuk udsigt over bjergtop. Som du kan se, er det et meget luksuriøst sted, et lille privatparadis.

MoreINSPIRATION
  • Udvidet familiebolig interiør i NY af Athena Calderone
  • Enfamiliebolig i Bangalore, Indien
  • Enkeltfamilieophold i et område begrænset

Jeg tror, ​​at et godt arbejde til at beskrive dette hus ville være "ekstravagant". Det er et hus, der tilbyder nyeste teknologi og materialer, der også formår at blande sig ind og ligne en naturlig del af landskabet. Huset har en smuk balkon samt en stor have.

Det har en åben grundplan med et stort køkken og stueområde. Der er også et formelt spiseplads, tre trapper og fjernstyrede forsvindende vægge af glas, der kan gøre barrieren mellem indendørs og udendørs rum forsvundet om få sekunder. Tilføj den massive infinity pool, og du vil aldrig forlade huset igen.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar