Dyrt Møbel Showroom i New York

Promemoria er en rigtig god italiensk møbelproducent, der ejes af Sozzi-familien. Det tog dem næsten et århundrede at åbne et showroom i Amerika, men det er endelig her. Nu kan alle nyde og beundre deres usædvanligt udformede italienske møbler. Promemoria er nu tilgængelig gennem et New York showroom.

Familien Sozzi kommer fra bjergene i Lecco nær Comosøen. De plejede at bygge vogne til italiensk adel i det 19. århundrede og derefter voksede familien og flyttede videre til at lave udsøgte kabinetter og møbler. I dag er familiebranchen under ledelse af Romeo Sozzi og hans tre sønner, Stefano, David og Paolo. Virksomheden er berømt for de utrolig smukke håndlavede møbler.

MoreINSPIRATION
  • Italiensk Møbler af Tacchini Møbler
  • Fresh Plus Mobile Operator Showroom Design af A + D Design
  • Audi AreA1 Showroom i Barcelona

Deres udsøgte italienske møbler er skabt ved hjælp af kun de fineste materialer. De er lavet ved hjælp af læder, kashmir, silke og fløjl sammen med Murano glas og eksotiske træer som zircote. Hvert produkt er skræddersyet efter kundens ønsker. Dette betyder også, at leveringen tager omkring 14 uger. Deres portefølje er omfattende og indeholder mange flotte designs som et dejligt natbord, der kommer i 15 forskellige farver, et stingray-bryst med læderinteriør og en læderforet bar. Priserne varierer mellem $ 15.000 og $ 100.000. Fra min mening synes jeg det er en meget meget dyr butik!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar