Udforsk unikke og ukonventionelle designs inspireret af Origami

Inspirationen til et smukt møbel kan komme fra hvor som helst, og nogle ting giver inspiration til mere end blot ét stykke. For eksempel er der et væld af møbler, der er inspireret af origamiens kunst. Lad os se på dem.

Dette er Origami stol og det er designet af Jan Brouwer & Chris Karthaus. Stolen er lavet af genanvendt 3 mm aluminiumsbelægning. Det er laserskåret, foldet og boltet sammen, og resultatet er dette spændende møbel, som du kan integrere i dit hjem moderne indretning.

Origami Bench blev designet af blackLAB arkitekter til en speciel udstilling. Stykket er præfabrikeret ud af geometriske formede paneler af hvid laminatbirk-krydsfiner. Den har rør af rørformet stål og et design, som gør det til at virke som om det er lavet af foldet papir.

T. SHELF eller Triangular hylde er et modulært system designet af J1. Det kan omorganiseres og samles i forskellige former med en række forskellige funktioner. Bygningerne har skulpturelle designs og bruger trekanten som basiskoncept.

Her er et andet meget interessant stykke fra J1. Det er et bord med en skulpturel træbase og en glasplade. Den gennemsigtige bordplade gør det muligt for den geometriske base at skille sig ud og blive brændpunktet.

Hedronic stole er skabt af en anden arkitekt og deres design er baseret på polyhedronen som også inspirerede navnet. Stolen er fremstillet af et enkelt stykke foldet rustfrit stål, hvilket gør det meget ligner kunsten at folde papir.

Origami Sofaen er designet af Yumi Yoshida, og det er et særligt interessant stykke, fordi det kan foldes ud i en flad mått. Det er et meget let og alsidigt stykke, som kan omformes og udfoldes, bliver en kompakt struktur, som du kan tage med dig på dine rejser.

The Flat Stanley Origami Chair svarer meget til sofaen i den forstand, at den også kan udfoldes, bliver flad. At være i stand til at bygge stolen ligesom en origami er faktisk meget sjovt, for ikke at nævne, at du kan spare meget plads, når du opbevarer stykket.

MoreINSPIRATION
  • Icila Chaise af Cecile Planchais
  • Origami bord, en moderne tage på den antikke kunst papir folding
  • Smukke Shape Origami Stole

Designet af Jurmot Yao, kaldes dette stykke Venom, og det har et meget usædvanligt design, der gør det til at ligne noget fra en sci-fi-film. Afføringen er lavet af kulfiber og anvender origami-folder i dens design.

Denne spændende stol tager ideen om origami møbler til et helt nyt niveau. Det skyldes, at det faktisk er lavet af pap og foldet ligesom en overdimensioneret origami, meget vanskeligere at forme og designe. {Found on behance}.

Inspireret af kunsten at folde papir, har dette Origami sofabord en knoglefliser og en letvægtsbase af stål. Bordet er lille og måler 28 "i diameter, så det er mere af et sættepunkt. {Fundet på stedet}.

Denne er også en Origami Tabel. Det blev designet af Anthony Dickens & Tony Wilson, og det er meget nemt og sjovt at samle. Den har en glasplade og tre ben. Den kan monteres uden skruer, bolte eller pinde. Stålbenene lukkes sammen for at danne stativbunden.

Flux Chair er et møbel også påvirket af origami. Den udfolder sig og bliver flad, hvilket gør det meget nemt at gemme det. Stolen er lavet af et enkelt ark plastik, og det kan foldes i et robust stykke om 10 sekunder.

Origami Lamper.

Marco Kirsch designet en Origami foldelampe. Den er lavet af en enkelt rustfrit stålfirkant, og det tager 5 minutter at folde. Der er ikke brug for værktøjer. Indsæt derefter LEF lysarmaturet, og lampen er helt komplet.

Orikomi er et vedhæng lys designet af arkitektur kontor blaanc og det er lavet af origami kunstpapir. Det håndlavede stykke er produceret i Portugal og har et elegant design. Det ser simpelt ud, men det er faktisk meget komplekst.

Origami Tilbehør.

Dette kloge stykke er et lille bord med en groft firkantet top og et par ben fastgjort til to modsatte hjørner. Den har en dyb diagonal kløft gennem midten, hvor magasiner kan opbevares. Det er lavet af krydsfiner paneler. {Fundet på behance}.

Palmas origami vasesamling er skabelsen af ​​Ofir Zucker og Ilan Garibi. Vaserne er lavet af beton, og de er hver kastet i en håndfoldet origami form. Formen har kun engangsbrug, så hver vase er unik.

Origami Bygninger.

Kunsten at folde papir inspirerede også en række store projekter i arkitekturverdenen. For eksempel er dette Origami kontorbygning beliggende i Paris, Frankrig. Designet af Manuelle Gaufrand Architecture, har bygningen en facade klædt i en dobbelt skind af glas med et flettet marmor mønster.

Beliggende i Tokyo, har denne bolig en fed geometrisk facade, der minder om Origami. Designet af Yashuhiro Yamashita, bygningen er lille men tilpasset med udskårne nicher til alt inklusive en overdækket parkeringsplads.

Tetra Shed er et privat kontor med et meget interessant design. Det er bygget af tømmer, gummi og krydsfiner, og det er et modulært rum, der kan rumme to personer. Kontoret har et areal på 86 kvadratmeter.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar