Udsæt din rustikhed med udsatte bjælker

Når det kommer til synlige bjælker, tror de fleste, at det er karakteren af ​​ladenes lofter og franske køkkener. Jeg er her for at fortælle dig, at mens trenden måske er startet på disse steder, er den blevet meget populær blandt andre stilarter. Der er så mange grunde til at tilføje udsatte bjælker til dit hjem. De kan fremhæve et stort rum. De kan støtte et gammelt rum. De kan gøre en loftsrum endnu mere hyggeligt. Men uanset det formål de tjener, udsatte bjælker, tilføjer det perfekte hint af rustikhed til ethvert hjem. Kig på disse 13 tips, der vil hjælpe dig med at bestemme, hvor du tilføjer din.

Vi kan lige så godt starte med køkkenet, det er det mest almindelige sted at finde udsatte bjælker. Ja, de er meget almindelige for den franske rustikke stil, men tunge bjælker vil også komplimentere landekøkkenet. Selv en lysere skygge af træ vil gå godt med den skandinaviske stil. (via Dream Book Design)

Høje lofter er ofte en velsignelse i forklædning. Få mest muligt ud af din ved at installere nogle udsatte bjælker. Uanset om de hjælper med støtte eller ej, vil de gøre noget godt i at bringe øjnene ned til møbler niveau, hvor de burde være. (via Home Bunch)

Måske vil du hellere holde den store luftige hall følelse i dit hjem. Har dine bjælker følge hældningen af ​​loftet for at skabe interesse og fremhæve netop, hvor langt rummet går. (via Rose og Rust)

Det er på tide at henlede opmærksomheden på quirks i dit hjem. Stråle op de skrånende lofter for ekstra opmærksomhed i den højere ende. Plus, de vil fremvise den fantastiske lysekrone, du lige har installeret. (via Design Mom)

Selv små rum kan drage fordel af synlige bjælker. Åbn dit sind for at lyse farver og glatte overflader, der vil give dit rum illusionen om at være meget stor. Ikke mere klage over manglen på gulvrum. (via Magic Dream Life)

De rustikke bjælker på dette loft gør rummet til at virke, jo mere hyggeligt og behageligt, selv troede det er skarp hvidt. Bonusen her er, at du ikke behøver at betale for meget tømmer til de små bjælker. (via Roomed)

MoreINSPIRATION
  • Chic Design Trend: Exposed Beams
  • Smukke Interiors, der er udstyret med udsatte træbjælker
  • Rustikke og indbydende køkkener med udstrålede loftsstråler

Forlad ikke soveværelset! Exposed bjælker kan bringe den behagelige fornemmelse du ledte efter og få dit soveværelse til at føle sig som en rigtig tilflugtssted. Det vil være som at gå på pension til Paris hver aften. (via ECLECchic)

Leder du efter en hurtig og nem måde at tilføje udsatte bjælker til dit hjem? Sæt så bare dit loft ud. Jeg er seriøs! Lad ovenpå gulvet skinne igennem i hvilket rum du vælger. En weekend i arbejde og en øjeblikkelig rustik stemning. (via Domino)

Jeg elsker især disse store rustikke bjælker. Hvis det er muligt, brug dine bjælker fra en gammel laden. Bare giv dem en ny plet plet og du vil være helt indstillet til at gøre det bedste farmhouse indtryk muligt. (via Home Adore)

Måske har belysningen i dit hjem lidt hjælp? Installation af nogle synlige bjælker giver dig et solidt sted at montere uanset belysning, du kan lide, fra vedhæng til blinkende lys. (via A Homes World)

Nogle gange er et simpelt sæt af synlige bjælker langs loftet ikke nok. Vær ikke bange for at linje hver fælles og rum med en stråle. Selv hvis du ender med noget som dette, som du kan se, vil det være det værd. (via Architectural Digest)

Husformet indretning er stor i den skandinaviske stilverden. Ram dit hvide og træ hjem med synlige bjælker, der skaber et hus inde i dit hus. Enkel, men dog effektiv. (via lejlighedsterapi)

Er du i den modsatte ende? Måske kom dit hjem med synlige bjælker, og du er klar til en forandring. Mal dine bjælker i samme farve som dit loft for at holde støtten, men blend udseendet. Du finder det minder dig om et sommerhus. (via ønske om at inspirere)

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar