Inkorporere udsatte mursten i stilfulde designs rundt om i huset

Det kan tage et stykke tid at varme op til tanken om at have udsat mursten i huset, men når du kommer til at se, hvor charmerende de kan se, begynder du at lede efter flere ideer. Der er masser af måder for dig at drage fordel af en sådan accentdetalje. Prøv en eksponeret mursten backsplash til køkkenet, en mursten pejs mur eller et mursten hegn til haven. Mere inspiration kommer op!

Hvidkalkede murvægge til ydersiden.

Vil du opretholde en gammel bygningens charme, samtidig med at den giver en moderne touch? Hvidvask de ydre mursten. Du får et helt nyt look, mens du bevarer historien og den oprindelige karakter.

Residence hallway.

Hils dine gæster med en charmerende hall design med udsatte mursten og måske endda et træloft. Du får et rustikt og indbydende udseende med masser af karakter, et udseende, der vil vare i mange år fremover og vil kun blive mere charmerende.

Malede hallway.

En gang som ligner den, vi netop har præsenteret, kan se lidt mere moderne og frisk, hvis du maler væggene. Teksten vil naturligvis tilbyde det et varmt og rustikt udseende, men du har større frihed, når du vælger farvepaletten.

Kolonner.

Kolonner er typisk betragtet, er ubelejlige funktioner i ethvert rum, uanset om det er stort eller lille. Men de er nødvendige for at støtte strukturen. Det betyder, at vi skal finde måder at gøre dem æstetisk glædeligt. En løsning er med udsatte mursten. På denne måde bliver en kolonne en accentfunktion til indretningen.

Soveværelse accent vægge.

Fordi murvægge giver en følelse af varme og harmoni, er de særligt velegnede til områder som soveværelset. En eksponeret mursten accentvæg kan hjælpe med at gøre rummet føles hyggeligt og indbydende. Imidlertid er en enkelt sådan mur ofte nok, medmindre du vælger et rustikt design til hele huset.

Stue indretning.

Materialets alsidighed giver os mulighed for at finde ekstraordinære måder at inkorporere det i designet af hvert eneste rum i huset. Det bedste sted at fremvise en accent mur er selvfølgelig stuen. Normalt rummelige stuer kan vende murstensvægge og overflader til smukke brændpunkter.

Bag tv'et.

Tv-væggen er det vigtigste brændpunkt i enhver stue. Det er uundgåeligt, hvor vi ser, når vi kommer ind i lokalet. Derfor er det ofte en god idé at vælge et iøjnefaldende design til muren selv. For eksempel, prøv en mursten. Det er en god måde at skabe kontrast til rummet og en mulighed for at bryde indretningens monotoni.

Malede spisestue vægge.

Bortset fra hvidvaskning, der kan tilbyde murvægge et mere afslappet og frisk udseende, er der også mulighed for at male dem. Du vil stadig give rummet karakter og bevare tekstur og mønster, men du får også vælge en farve, der supplerer hele indretningen. Det kan vise sig at være en glimrende ide for moderne og moderne rum.

Badeværelse charme.

Selvom det er lidt usædvanligt at se udsatte murvægge på badeværelset, når du tænker på det, er det ikke sådan en dårlig mulighed. Brug mursten i stedet for fliser til væggene og hold gulvet let og enkelt. Du ønsker ikke at tilføje for meget drama til et rum, der højst sandsynligt er lille.

MoreINSPIRATION
  • Sådan integreres eksponerede murvægge ind i din indretning
  • Smukke design med malet mursten som et accentelement
  • En mursten - altid en charmerende indretning i ethvert rum

På kontoret.

Et hjemmekontor, selvom det er en del af huset og deler sin overordnede harmoni, føles ofte som et ædru og koldt rum. En måde at få det til at føle sig lidt mere indbydende og behageligt er med udsatte mursten. Prøv en accentvæg, måske den ene foran skrivebordet.

Rustikke køkken accenter.

Der er mere end en måde at integrere eksponeret mursten ind i et køkken. Sikker på, backsplash er en god mulighed, men du kan også have en funktion væg eller en del af det. Det kan være en dejlig rustik accent i et hvidt og koldt køkken, et element, der gør rummet til at føle sig afbalanceret og komplet.

En køkkenbue.

En anden mulighed kan være at give køkkenet et mere skulpturelt udseende. Prøv f.eks. En bue. Du kan forbinde køkkenet med stuen og kasse en semi-åben grundplan. Buen kan være broen mellem de to rum. De udsatte mursten kan også beundres fra begge sider af buen.

Åben rumbue.

Tal eller buer og deres skulpturelle skønhed, du kan også have en i et åbent rum. Prøv at forbinde to værelser ved at fjerne væggen imellem dem og forlader kun en bue bagved. Det er et udseende, du kan tilpasse til både traditionelle og moderne boliger, afhængigt af den stil du foretrækker.

Køkken backsplash.

Vi nævnte i begyndelsen, hvordan udsatte murstenbagplader kan hjælpe dig med at gøre køkkenet til et mere indbydende rum. Igen er dette et udseende, du kan tilpasse til den stil du har valgt til rummet. Opret et køkken med en rustik stemning eller en med en moderne industriel charme.

Brick pejse.

Når vi nævnte stue, vi glemte den mest vidunderlige accent funktion dette værelse kan have: pejsen. En pejs vil altid være et fokuspunkt, uanset om du vil have det eller ej. Hvis du vil understrege den varme og hyggelige følelse, der er givet af denne accentfunktion, skal du bruge mursten til at dække pejsvæggen.

Brick lofter.

Det er ikke så almindeligt at se et loft dækket med mursten. Ikke desto mindre må du indrømme det er en interessant ide. Det er en måde at give et værelse et iøjnefaldende udseende, mens du bruger simple og grundlæggende materialer, men på en usædvanlig måde.

Have stier.

Lad os nu også gøre os opmærksom på det udendørs. Der er mange måder, hvorpå du kan bruge mursten udenfor. I haven kan du f.eks. Have murstenstier og gangbroer. Det er et alternativ til sten eller beton. Mursten har en smule mere personlighed end andre materialer, så de er et godt valg, hvis du vil have et landskab, der skiller sig ud på en simpel måde.

Charmerende fra starten.

Giv dine gæster en grund til at forbinde dit hjem med et varmt og kærligt rum, før de selv kommer ind. Du kan gøre det med en accentvæg tæt på hoveddøren. Teglsten er noget, du kan bruge til et sådant projekt.

Porch skønhed.

Gør udendørsarealer lige så charmerende og indbydende som de indendørs. Til verandaen kan du vælge mursten til gulvet og endda til væggene. De er elastiske og kræver lidt vedligeholdelse, hvilket gør dem til det perfekte materiale til udendørsarealer.

Mursten hegn.

Udendørs er der endnu et sted, hvor mursten kan komme til nytte som et praktisk materiale: hegnene. Du kan skabe slidstærke og robuste hegn ved hjælp af mursten, ligner dem lavet af sten, men med et mere rustikt udseende. Perfekt til traditionelle landskaber.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar