Udsøgt europæisk palæ i North Carolina

Dette er et smukt europæisk palæ beliggende på Marvin Road i Charlotte, North Carolina, USA. Det er en udsøgt bolig med en overflade på 12.000 kvadratmeter, og det er imponerende ikke kun med hensyn til størrelse, men også med hensyn til indretning. Faktisk har den et unikt interiør fyldt med håndplukkede detaljer. Det udvalg af materialer, der anvendes til indretningen, omfatter granit og marmor sammen med smukke skove.

Dette hus er en enestående ejendom med 6 soveværelser, 7 fulde bade, 3 halv bade og en 4-bil garage. Størrelsen på palæet er imponerende, men det er også det indvendige indretning. Huset blev bygget i 2006 og ligger på 5 hektar smukt land. Det er en luksuriøs bolig, der omfatter områder som en ekspansiv balsal, et billardrum og en Porte Cohere. Det har også et andet opholdsstue, en undersøgelse, et legerum og et træningsrum. Det er et meget elegant og glamourøst hus med en kongelig indretning, men det indeholder også alle de sædvanlige områder i et normalt hjem. Forskellen er, at her er alt udsøgt, luksuriøst og taget over toppen.

MoreINSPIRATION
  • Udsøgte Hollywood Mansion Captures Den maleriske udsigt over byen
  • Det unikke M Mansion fra Dallas, Texas
  • Udsøgt 5-acre ejendom i Texas

Dette palæ har spektakulære loftbehandlinger og en række unikke finish og dekorationer. Desuden omfatter ejendommen også et smukt udendørs køkken, en stor swimmingpool bygget på flere niveauer og smukke skulpturer. Det omkringliggende udendørs landskab er også et mesterværk. Ejendommen er på markedet til en pris på $ 5.899.900, og det er på udkig efter en ny fremtrædende ejer.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar