Udsøgte Hollywood Mansion Captures Den maleriske udsigt over byen

Beliggende i Hollywood, Californien, og designet af McClean Design, tager dette moderne herregård fuld nytte af udsigten og fanger dem i et unikt og luksuriøst design. Det er et enestående hjem med masser af interessante funktioner.

Naturligvis var udsigterne så spektakulære, at designet skulle tilpasses til denne detalje. Som følge heraf har opholdsstuen enorme glasvægge og skydedøre, der åbner ud mod en gårdhave.

Snorhængende vedhængslys ser ud som stjerner på den mørke himmel. En anden vidunderlig funktion er den enorme glasmur, som giver uhindret udsigt i hjørnet af dette rummelige loungeområde. Uendelig puljen pryder terrassen med sin slanke stemningsbelysning.

Køkkenet med åbent rum har en stor ø, der skaber en visuel barriere mellem kogezonen og siddeområderne. Der er en meget god symmetri mellem indendørs og udendørs design og måden møblerne er placeret på.

Ikke alle værelser fanger synspunkterne på en sådan fremadrettet måde. Spacer som denne spisestue er lidt mere private men stadig åbne for ydersiden. Lysekronen over spisebordet er glamourøst og passer perfekt til den enkle og afslappede indretning.

MoreINSPIRATION
  • Rummeligt Mansion i Sydafrika med udsigt over haven fra næsten hvert værelse
  • Bedøvelse hus på en bakke med udsigt over Lake Hollywood
  • Udsøgt europæisk palæ i North Carolina

Trappen, der fører ovenpå, er meget pænt skjult bag denne mørke væg. Det forbinder udendørs med glasvæggen. Den moderne og abstrakte skulptur udsmykning væggen er også et interessant accent stykke. Kunstværket generelt er abstrakt og meget elegant i dette smukke luksushus.

Den samme skulpturelle elegance kan også ses her på terrassen ved siden af ​​soveværelset. Her har du gulv til loft glasvægge, en smuk pejs, der tilføjer varme og hyggelig appel til soveværelset og moderne havemøbler, så du kan slappe af og beundre udsigten.

Mansionet har også en smuk vinkælder. Der er en bar i centrum og hylder på væggene. Gråskyggen er meget smuk, især med den rigtige belysning.

Hele huset er stilfuldt og fantastisk, og der er interessante funktioner i hvert værelse. Dette badeværelse har for eksempel et meget flot opbevaringssystem indbygget i karret design. Selvfølgelig kan du ignorere panoramaudsigterne.

Dette skulle være et af de største og mest stilfulde påklædningsrum / walk-in closets du kan forestille dig. Det lange og smalle skab går fra væg til væg, og der er åbne hylder og kasser, der er klogt designet til at give et meget organiseret udseende uden at se omfangsrige ud.

Et fantastisk hus som dette ville ikke være komplet uden et hjemmebiograf. Det er dekoreret med gråtoner og et par varmere toner til et simpelt og moderne udseende. Der er ingen tvivl om, at dette er et af de mest komfortable værelser i huset.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar