Udsøgt nordisk hus

Selv om dette hus har det simple og klassiske hvide design, men det er virkelig meget attraktivt. Hvert hjørne af huset er blevet givet med rette opmærksomhed og brugerdefineret designet til at fremhæve temaet ordentligt. Som hvid er hovedtemaet for huset, er indretningen såvel som den udvendige farve valgt som uberørt hvid. Derudover afspejler døre, trapper og endda få møbler stykker også den hvide farvetone.

Gulvmaterialet til hele huset er blevet udvalgt som konkret materiale i trækul farve for at skabe et dramatisk kontrastdesign. Imidlertid har udsmykning i hele huset været beskæftiget på en restriktiv måde. Boligareal består af lavtliggende voksede sofaer, hvidt centralt bord med fremtrædende ben og pelsareal. Der er også blevet tilføjet et dramatisk tryk til indretningen ved indførelse af enkle og moderne billeder.

MoreINSPIRATION
  • Mesmeriserende hus med mange detaljer
  • Mesmeriserende sort og hvidt hus
  • Udsøgt Moderne Residence, der tilbyder fantastiske udsigt

Soveværelset er blevet forsynet på første sal i huset og har minimal dekoration. Et walk in closet er skabt i stedet for typiske garderobeskabe for at sikre effektiv udnyttelse af premium plads. En anden vigtig ting, der er værd at nævne, er oprettelsen af ​​en bogreol under trappen, der udover at sikre effektiv udnyttelse af rummet også tilføjer et stænk af farve. {Found on hemnet}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar