Forlængelse og renovering af en bopæl i Dublin af Donaghy & Dimond Architects

Ejeren af ​​dette hus plejede at bo her, men på et tidspunkt besluttede han at leve. Da han indså at dette var hans drømmehjem hele tiden, kom han tilbage og besluttede også at ombygge og udvide huset. Han bad Donaghy & Dimond Architects om hjælp til dette projekt, og holdet lykkedes at gennemføre alt i 2011.

Den nuværende bolig består af en originalstruktur på 96 kvadratmeter og en udvidelse på 16 kvadratmeter. Boligen er beliggende i Dublin, Irland. Nogle store ændringer måtte foretages. En af dem var forvandlingen af ​​både huset og haven. De to områder er nu forbundet og omfatter et åbent socialt område, der omfatter køkken, spisestue og stue. Køkkenet har polerede beton tællere og har et design, der skaber en sømløs overgang mod haven.

MoreINSPIRATION
  • Udvidelse af et 19. århundrede hus af Donaghy & Dimond Architects
  • Moderne sort boligudvidelse af dmvA
  • Stilfuld forlængelse med tre genanvendte træer fra ejendommen

Udvidelsen har store vinduer og et øvre niveau, der giver udsigt over St. Patrick Cathedral. Hvad der er særligt interessant om dette projekt er, at der er en kontinuerlig kontrast af gammelt og nyt. Den oprindelige struktur blev ombygget, men bevarer det meste af dets træk og charme. På den anden side forsøger forlængelsen også at fortsætte dette billede ved hjælp af mursten til haven og enkle materialer til selve bygningen. Materialerne interagerer smukt og resultatet er en flot blanding mellem disse stilarter. {Fundet på arhdaily}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar