Extreme Apartment Renovation af Estudio Ramos [Før og Efter Billeder]

Det 56th Street lejlighed er et renoveringsprojekt fra Arkitekter Estudio Ramos, der ligger i Manhattan, New York. Her er de oplysninger, vi modtog fra arkitekterne, sammen med nogle slående før og efter billeder af Soledad Ramos:

"Historien og elegansen i Lombardiet-bygningen, der dateres fra 1926, sammen med sin privilegerede beliggenhed på Manhattan, fortjener en totalrenovering af denne to-etages lejlighed. Dens størrelse, eksponering (NE, SE og SW) og planlægning er unik, og potentialet for et lysende, moderne og sofistikeret boligareal var tydeligt. Grundidéen til denne renovering var at skabe et retfærdigt, elegant og rent design, der udnytter de lyse og fremragende udsigter og skaber en atmosfære af komfort, funktionalitet og enkelhed. Alle rum blev fuldstændig ombygget. Vinduer, der var blevet blokeret, blev genåbnet, hvilket muliggør mere direkte sollys. Bjælker og lofter i nederste etage blev udjævnet for at give området et mere rummeligt udseende, og det tillod også en samlet belysningsbehandling.

Trægulve blev brugt i nederste etage. Den forældede trappe blev renoveret ved hjælp af vægge, lysfarvet træ og tæpper, der satte tonen til øverste etage soveværelser. Køkkenet blev helt omdesignet og en åbning til spisestuen blev tilføjet, hvilket gav dette rum direkte lys, rigelighed og funktionalitet. I fjernsynsrummet blev et skab omdannet til et kontorrum med skrivebord og hylder. I hele lejligheden blev radiatorerne skjult ved hjælp af lavbyggede møbler, der i nogle tilfælde blev brugt som hylder. Badeværelserne på anden sal fik særlig opmærksomhed. Marmor og særpræg belysning sikrede elegance. Hovedbadet blev forstørret for at tilføje et brusebad ud over badet. Træplantere og dæk blev tilføjet til terrassen, hvilket gav dette udendørs rum en indbydende atmosfære. Neutrale toner blev brugt på vægge, vinduesbehandling og møbler. Farveaccenterne kommer fra kunstværket af sydamerikanske kunstnere, nogle af dem omfatter G. Serra, D. Batalla, M. Lockett og D. Sarzale. Den samlede effekt af lejligheden er munter og sofistikeret. "

Før og efter fotos nedenfor:

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar